2777
2789
عنوان

یبار تو عمرم به خودم رسیدم حالا فامیلامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 64 پست

در دهن مردمو نمیشه بست هرکاری کنی زر میزنن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مودبانه جواب بده دیگهگفتن چرا ناخن کاشتی پولشو جمع کن بگو دوست دارم به خودم برسم جوونم بااین پولا هم ...

جوابت خیلی مودبانه و قشنگه 

ولی اینا رو بگم بازم ۲ ساعت گلاس فلسفه میزارم واسم 😂😂

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

با خنده بگو عزیزم از طبیعت و عید بگید من رو بیخیال شید خودم بلدم چطور زندگی کنم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بگو ارایش از سن شما گذشته من که اوایل جوونیمه یه ته خندیم اون اخرش بزن حرفو عوض کن بگو راستی حاج خان ...

اینم خوبه 

مرسی گلم 

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بگو توی خونمون آینه داریم ممنون از راهنماییتون

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

هیچی نمیشه گفت فقط تو چشماش نگاه کن و بعد پاشو برو 

دوبار که اینطوری کنی دفعه سوم زبونشو کوتاه میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

هیچی چیزی نمیشه گفت کائنات باید یکاری کنه خفه خون بگیرن وگرنه از ما کاری ساخته نی

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

اصلا اگه یه چرتی نگن تو این عیددیدنیا روزگارشون نمیگذرهدیشب خونه عموی شوهرم بودیم یهو زن عموی شوهرم ...

واییییی

کاش میشد اون لحظه بگین خاک تو سرت اولا شهادته بعدم چه ربطی داره 

زن عموی شوهرا خیلی رو مخ میشن 😂😂😂

بیخیال به دل نگیر با فامیل که نمیتونی در بیفتی آدم حسابشون نکن اینجور آدما همینن فقط بلدن راجب اینو ...

دقیقاااا

نه میشه باهاشون در افتاد 

جواب هم میدی مودبانه باشه ۴ ساعت گلاس فلسفه میزارن 

بی ادبانه باشه،میگن فلانی سلیطه است 

به کتفم بگیرم حله

وایییییکاش میشد اون لحظه بگین خاک تو سرت اولا شهادته بعدم چه ربطی داره زن عموی شوهرا خیلی رو مخ میشن ...

بخدا😆یه بارم به من گفت چرا شوهرت پیراهن نمیپوشه از بعد از ازدواج چرا تیشرت میپوشه🤣🤣🤣

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔