2777
2789
عنوان

هیچکس بهم محل نمیزاره یعنی چرا

457 بازدید | 36 پست

این مدت همش مهمونی رفتیم هیچکس حتی اسمم نمیاره، ساکتم دوستان گاهی میگن مهربونم و بخدا خیلی قربون صدقه همه میرم خیلی کمک میکنم به همه احترام میزارم،اما تو مهمونی و... همه از همدیگه تعریف می‌کنن و بهشون احترام میزارن اهمیت میدن بخصوص دخترای هم سن و سال خودم اما به من نه قبلا فک میکردم وسواسه اما نه واقعا اینجوریه هر چی فک میکنم مشکلی ندارم نمیتونم چرا اینجوری می‌کنن باهام اصلا انگار وجود ندارم

می‌دونم میگید مهم نیست و درست هم میگید اما خب آخه چرا اینجوریه:) بخدا دلم شکسته 🥲

دختری از دیار سنگ و آبم🌱💚🥰🥲✨💖💗💙🔴درخواست ندید.

خب بخاطر اینکه خیلی بهشون احترام میزاری و خیلی خوبی می‌کنی و خیلی باهاشون مهربونی دیگه . خوبی ک از حد بگذرد تا نادان خیال ...

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیادی مهربون و ساده بودن باعث میشه کسی بهت احترام نذاره و جدیت نگیرن. یه جوری انگار یه کاراکتر بدون شخصیتی و این جذاب نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به درک که بهت محل نمیذارن توهم محل نده بهشون ارزش تورواینچیزتعیین نمیکنه برات مهم نباشه

میدونم چی میگی

خیلی هم تلاش کردم اما نمیتونم مث اونا باشم،مهم نیست اما گاهی بد دلم ومیشکنن🙂

زیادی مهربون و ساده بودن باعث میشه کسی بهت احترام نذاره و جدیت نگیرن. یه جوری انگار یه کاراکتر بدون ...

آخه چرا اینجوری می‌کنن؟

بخدا خیلی کلنحار رفتم نمیتونم اونجوری باشم بیخیال باشم میترسم دل کسی و بشکنم

میدونم چی میگی خیلی هم تلاش کردم اما نمیتونم مث اونا باشم،مهم نیست اما گاهی بد دلم ومیشکنن🙂

نه عزیزم اشنباه میکنی که دلت میشکنه بایدانقدر ازنظرروحی قوی بشه که رفتاردیگران هیچ تاثیری روت نذاره

آخه چرا اینجوری می‌کنن؟بخدا خیلی کلنحار رفتم نمیتونم اونجوری باشم بیخیال باشم میترسم دل کسی و بشکنم

مثل کی باشی؟

خودت باش اما یه ورژن عالی از خودت. به خودت احترام بذار. خودتو در اولویت قرار بده. هرکی هرچی گفت تائید نکن نظرات خودتو داشته باش. به ظاهرت برس. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره واقعا...

دیگه تو هم مثل خودشون رفتار کن . تحویلشون نگیر اینقدر . 

از این بعد یکم سنگین تر باش باهاشون .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

نه عزیزم اشنباه میکنی که دلت میشکنه بایدانقدر ازنظرروحی قوی بشه که رفتاردیگران هیچ تاثیری روت نذاره

خیلی دوست دارم اونجوری باشم اما خب یوقتایی نیاز دارم به محبت 

مثلاً خاله هام همیشه از وقتی یادم میاد خواهرمو دوست داشتن فقط من حسودی نمیکنم خداروشکر که اون محبوبه اما خب برام سواله چرا اینجوری میکنن حتی دیشب یکیشون بهم گفت یادمه تو ناخواسته بودی مامانت وقتی فهمید تو رو بارداره خیلی ناراحت بود🥲 ببخشید طولانی شد اگه حوصله نداشتی نخون گل:) 

مثل کی باشی؟خودت باش اما یه ورژن عالی از خودت. به خودت احترام بذار. خودتو در اولویت قرار بده. هرکی ه ...

خیلی دوست دارم اما نمیتونم احساس میکنم من کافی نیستم کمم لیاقت ندارم نمی‌دونم 

آرایش میکنم تمیر و مرتبم ولی بازم فایده نداره..

دیگه تو هم مثل خودشون رفتار کن . تحویلشون نگیر اینقدر . از این بعد یکم سنگین تر باش باهاشون .

خاک تو سرم صد بار این تصمیم و گرفتم ولی نمیتونم میگم یه وقت کسی ناراحت نشه