یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
تو هر رابطه پستی بلندی هست همیشه روزای خوش نیساین حرفت تراپیستمه ن من
تراپیستت غلط کرد.اینحرف مال بعد ازدواجه جانم قبلش چشماتو باز کن بعدش ببند.رفته دوراشو زده بلاکت کرده یعنی تمام بعد حالا بگی بالا پایین داره
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
دوری نزده باهم بحث کردیم چه تو رابطه چه تو ازدواج قهر و آشتی و بحث پیش میاد شما بهتر میدونی یا فرد م ...
قهر کردن مرد رو هیچ روانشناسی تایید نمیکنه بلاکت کرده این حرکت خیلی نابالغانه هست.اگر نظرات اینجا کمارزشه چرا نظر خواهی کردی؟تراپیستت که بیشتر حالیشه .چرا انقد بلاتکلیف هستید بحثتونشد دو روز میگذشت اروم میشدین صحبت میکردین حالا همفقط انبلاکت کرده منتظره پیام بدی منت بکشی یا چی.حالا خوبه انقد ایراد از جامعه پزشکی میگیرید حرف یه روانشناس براتون حجته.الان هر کی رسیده شده مشاوره مشاور خوب رفتن مهمه.دنبال تاییدی ؟
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
دوری نزده باهم بحث کردیم چه تو رابطه چه تو ازدواج قهر و آشتی و بحث پیش میاد شما بهتر میدونی یا فرد م ...
در ضمن یه نگاه به تاپیکات بکنی جوابتو میگیری.یه جوری میگی بحث پیش میاد انگار بار اولتونه.کلا همه تاپیکات مشکلات اینجوریه.قهر کرده سرد شده .مشکلاتتون فراتر از یه بحثه.من که با امثال شما بحث نمیکنم دوست دارید بلاتکلیف باشید .برا خودتون روانتون ارزش قایل نشید.ولی بهتره بهت برنخوره و با خودت صادق باشی