2777
2789

عمم خونه ما مهمونه 

از دیشب قبل اینکه بیاد بهم گفته بود که میخواد باهام حرف بزنه تو تلفن هم یه چیزایی گفته بود 

اومده میگه تو بزرگ شدی انقدر باباتو اذیت نکن حرف ماشین خریدن  رو بهش نزن گناه داره    گفت من هم سن تو بودم خودم کار می‌کردم از هیچکس یه قرون نمیگرفتم 

بعدم گفت برو بگو مادرت برات بخره اون تورو پرتوقع بار آورده 

مامانم از اول خرج مدرسه غیر انتفاعی من و کلاس های خصوصی کنکور و کلاس موسیقی و خرج لباس و ... رو خودش داده ولی نمیتونه ماشین بخره الان (پول نداره که بخره)  +مامانم ، نامادریمه . درسته که ما از این حرف ها باهم نداریم و همه میدونن اینو ولی عمم نباید توقع داشته باشه که مامانم چیزی بخره ! 

تک فرزندم . دانشجو ام .  رشتم نسبتا تاپ حساب میشه ولی با وجود این سرکارم میرم . حقوقم چقدره ؟ اندازه ۵_۶بار کافه رفتن و چند تا چیپس و خوراکی خریدن .

ماشین خریدن هم برای بابام اصلا سخت نیست . 

من حتی اگه فازغ التحصیل بشم سرکار یرم هم باید ۱۰ سال کار کنم و از حقوقم هیچی خرج نکنم تا بتونم ماشین بخرم

الان وظیفه بابام نیست ماشین بخره ؟؟؟ .

نه وظیفه اش نیست . 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

حالا چون درس خوندی باید ماشین بندازه زیر پات؟ عجب😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید