2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری بیاید لطفا

678 بازدید | 93 پست

سلام من تاپیک رو جهت مشاوره زدم هر سوالی راجب کنکور و رشته دانشگاهی داشتید بپرسید تا من و مابقی دوستان جواب بدیم من خودم پارسال کنکور ریاضی بودم رشته مهندسی کامپیوتر قبول شدم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نزدیک کنکور مطالعمون چند ساعت باشه تقریبا

پانسیون مطالعاتي داشتیم مدرسه از ۷ صبح تا ۸ شب تقریبا ۱۰ ساعت مفید بود

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
دوست عزیز شروع از الان دیره؟؟برای کنکور انسانی یه رشته مثل حقوق اونم دانشگاه نه خیلی بالا مثل علامه ...

نه والا مهندسی کامپیوتر تو رشته ریاضی همون حکم حقوق واسه رشته انسانی رو داره فقط نهایی رو از دست نده نهایی حکم راه نجات رو داره

من یازدهم انسانی ام

کنارش یه آزمون ادبی مهمم میخونم

نهایی ام باید کارکنم

از طرفی آزمونای قلمچی هس

از طرفی هم امتحانای مدرسه

سی فروردین ازمونمه و خیلییی برام مهمه

باید بخاطرش قید اون سه تا رو بزنم اما نمیدونم چجور به معلمام بگم بی خیال امتحانای این ماهشون بشن نمیخوامم کسی بدونه ازمونمو چون شد/نشد داره 

من انسانی ام درصد ریاضی و آمارم رو چطور بالا بزنم

والا من که رشتم ریاضی بوده ولی به نظرم اول درسنامه و مثالاشو حل کن بعد تست تمرین بعدم تست زماندار بزن بعد پله پیش برو مثلا الان درصد ریاضیت ۳۰ هست ازمون ازمایشی بعدی سعی کن بکنیش ۳۵ یا ۴۰

من انسانی ام درصد ریاضی و آمارم رو چطور بالا بزنم

دبیرمون میگفتن که تابعا خیلییی مهمن از طرفی میگفتن به هیچ عنوان امار رو حذف نکنید از هر مبحث همه رو بخونید اما اون بخشایی که بلد نیستی رو حذف کن