2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد افراد جامعه چیه

51 بازدید | 1 پست

نظرتون در مورد اکثریت آدم‌های جامعه چیه؟

آیا دید مثبتی بهشون دارید؟ فکر می‌کنید اکثریت، آدم‌های خوب و درستی هستن یا نه؟

من با نظراتی که این‌جا می‌خونم و برخوردی که تو جامعه دارم، دید خوبی نسبت به اکثریت جامعه ندارم.

احساس می‌کنم اکثریت، آدم‌های بی‌ادب و پرروئی هستن که حلال و حروم براشون مهم نیست. به‌راحتی دروغ می‌گن و کلاهبرداری می‌کنن. آدم درست شاید از هر 100 نفر یکی پیدا بشه. اگه بفهمن ساده‌ای، نهایت سوءاستفاده رو ازت می‌خوان بکنن.

کارگر و ثروتمند همه‌شون همینن.

نه تنها افراد، بلکه خانواده‌هاشون هم همین‌جورن.

سال‌ها از این قضیه اذیت می‌شدم. دوست، فامیل، همسایه، کارگر، بالادستی و...

و هنوزم برام اذیت‌کننده است فقط یاد گرفتم چجور برخورد کنم.

برای همین هیچ عِرقی نسبت به ایران ندارم.

اینجارو که اصلا معیار قرار نده . خیلی از اکانتا فیکه یا برای بازدید هر حرفی رو به زبون میارن ‌ ... 

توی جامعه هم یه چیز نسبیه هم ادم خوب هست هم ادم بد منم به واسطه شغلم با ادما در ارتباطم اونجوری نیست ک بگم اکثریت جامعه خوبن یا اکثریتشون بدن . همه جوره اش هست . ولی میتونم بگم خیلی از افراد جامعه به فکر منفعت خودشونن یعنی خودشون در اولویتن 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .