2777
2789
عنوان

امشب یه معجزه برای رزق و روزی در پیشه بیاید یادتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 56 پست
💟 دعای چهارده روزه بخت گشایی🌷 یکی از بهترین و نتیجه بخش ترین دعای ازدواج با معشوق دعای چهارده روزه ...

خیلی ممنون زحمت کشیدی راستش اکثر اینا رو در سایت ها دیدم بعضی هاشم انجام دادم اینو فک کنم انجام ندادم ولی دیدمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای شوهر کردن هم روش داری😂

🪸 ختم عجیب سوره توحید در ۱۱ روز 🪸 

🌹۱۰۰۱ مرتبه سوره توحید را در ۱۱ روز بخونین 

روزی ۹۱ مرتبه با حس خوب و تمرکز جهت :

🌸 بی نیاز شدن از خلق خدا و دوری از شرک 

🌼 برگشت مال و فرد غائب و گم شده 

🍀 سبک شده محیط کار و منزل 

🌸 استجابت دعا

🌼 گشایش در کار و ازدواج 

🌺 فرزند صالح

🍀 شفای بیمار آمرزش اموات و غیره

#خواص سوره های قرآن

خیلی ممنون زحمت کشیدی راستش اکثر اینا رو در سایت ها دیدم بعضی هاشم انجام دادم اینو فک کنم انجام نداد ...

عزیزم با اعتقاد انجام بده

من اصلا اعتقادی نداشتم الان نزدیک ۲ ماه و بیشتر هستش که هرررمشکلی ک دارم تو زندگیم رو دارم باایه های قران درست میکنم

عجیب ارامش ب خونمون اومده

🍂🍃🌸🍂🍃🌸🍂🌸🍂🌸 #آسان_شدن_ازدواج🌿اگر فرد مجردے دوست دارد كـہ ازدواج كند سـہ روز روزہ بگیرد و د ...

میشه الان که روزه ایم به همین نیت شب ایه رو بخونیم؟یاباید روزه جدا بگیریم

عزیزم با اعتقاد انجام بدهمن اصلا اعتقادی نداشتم الان نزدیک ۲ ماه و بیشتر هستش که هرررمشکلی ک دارم تو ...

واسه بچه دار شدن.شوهرم راضی نمیشه واسه دومی😭

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

عزیزم با اعتقاد انجام بدهمن اصلا اعتقادی نداشتم الان نزدیک ۲ ماه و بیشتر هستش که هرررمشکلی ک دارم تو ...

اره باهمه ی وجود انجام میدم درسته اعتقاد و باور مهمه

از اون روش توحید و بسم الله خوشم اومد همت کنم انجام بدم ان شاالله

عجیب بود برام. منبعش کجاست؟ وقتی از اهل بیت نباشه به چه تضمینی؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
بعضی چیزا توصیه ی عرفا وعلماست شاید

بنظرمن اصلا ضرری نداره چون آیات و کلمات قران هستش

من باهمین روش های قرانی خودم تونستم دعایی که برامون‌گرفته بودن رو باطل کنم

از عوض شدن زندگی و شرایطم متوجه شدم ک باطل شده

واسه بچه دار شدن.شوهرم راضی نمیشه واسه دومی😭

#سوره_درمانے #ختم‌سوره_حمد

🍃🌺ختم سریع الاثر سوره مبارکه حمد به جهت حل تمامی مشکلات و علی الخصوص #بچه_دارشدن

هر كس بين نماز صبح و نافله اش سوره حمد را 41 مرتبه چهل روز بدون فاصله بخواند، خداوند حاجت او را برآورده مى كند هرچه كه باشد ( البته حاجت شرعى ) حتى اگر به نيت اولاد باشد خدا اولاد روزى او مى كند.

🔔به تمام عزیزانی که مشکل بچه دار شدن‌دارند این ختم ویژه رو حتما بفرستید که سوره حمد دوای همه دردهاست...

بنظرمن اصلا ضرری نداره چون آیات و کلمات قران هستشمن باهمین روش های قرانی خودم تونستم دعایی که برامون ...

اگه برای یکی دعا گرفته باشن از کجا باید بفهمه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید