2777
2789
عنوان

زندگی با ی آدم روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

د آخه بهش میگم دو تیکه لباس اگه با لباس پوشیدن من ابرو تو میره حالم خوب نیست بخدا

حق داری عزیزم 

زیاد بحث نکن چاره چیه 

ایشالا درست میشه 

بخدا تو این عید یه تاپیک ندیدم کسی دلش خوش باشه 

دیگه بهش فکر نکن فدات بشم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
جالب ترش میدونی چیه این الان روزه ست نمازش میخونه اینه

خوب لااقل اون برای خودش به یه چیزی مقید این به هیچی مقید نبود من نماز خون بودم مقید بودم به سرم قسم می‌خوردند با هیچ پسری یه کلمه حرف نمی‌زنم دانشگاه دولتی درس می‌خواندم 

این می‌گفت همه دخترهایی که دانشگاه میرندخرابن

یه بار سر یه مانتو بالا زانو تو کوچه عروده میزد ج؛ن..

کسی نمی دونست فکر میکرد من زیر دست و پای کسی در آورده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
دیگه برام هیچی مهم نیست کاش دختر نبودم کاش نبودم

دورت بگردم ربطی به ما ندارن ‌.

مشکل از تفکر ایشونه .

کم کم اگه عادتش بدی مثلا اول یه لباس کرم بلند بگیر ، بعد یه سفید بلند ، بعد ه دوس داشتی یذره کوتاه ترشو بگیر ، خودتم که میگی اونقدر کوتاه نبوده .

گیراشونو نمیشه کاری کرد ولی میش بی اهمیت بود 🫂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

حق داری عزیزم زیاد بحث نکن چاره چیه ایشالا درست میشه بخدا تو این عید یه تاپیک ندیدم کسی دلش خوش باشه ...

کسی ندارم دورت بگردم تنهام زن دوم گرفته آدم نشده اونم قهر کرده رفته دیگه ی سری مشکلات نمیشه گفت اینجا ولی دلم گرفته طرز فکرش مثل مردای دوره عهد بوقه گیر ی حیون افتادم 

دورت بگردم ربطی به ما ندارن ‌.مشکل از تفکر ایشونه .کم کم اگه عادتش بدی مثلا اول یه لباس کرم بلند بگی ...

تمام بدنم درد میکنه کی تقاص کارش پس میده ؟؟ فقط منتظرم بدونم کی

یه مانتو لی خریده بودم پوشیده و قشنگ ولی خیلی بهم می آمد وای نمی دانی سر اون باهام چیکار کرد 

الان یادم مامانم هم ازم دفاع نکرد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
الهی بمیرمناراحت نشی ولی امیدوارم هرچی زودتر اینجور خانواده ها درست بشن یا اگ قرار نیست درست بشن انق ...

تو این سنم به خیلی چیزا فکر میکنم تهش میگم شاید بمیرم خودکشی کنم کسی ازار نبینه

یه مانتو لی خریده بودم پوشیده و قشنگ ولی خیلی بهم می آمد وای نمی دانی سر اون باهام چیکار کرد الان یا ...

لباس ی تیکه پارچه س مهم میدوننی چیه روحیه ادمه داغون شه کاری ش نمیشه کرد 

کسی ندارم دورت بگردم تنهام زن دوم گرفته آدم نشده اونم قهر کرده رفته دیگه ی سری مشکلات نمیشه گفت اینج ...

میدونم عزیزم 

بله اینجا نمیشه گفت 

امیدوارم همه مشکلات حل بشن 

عزیزم همیشه دنیا یه جور نمیمونه 

قرار نیست همیشه اینجور بمونه گل 

غصه نخور

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
تمام بدنم درد میکنه کی تقاص کارش پس میده ؟؟ فقط منتظرم بدونم کی

همینکه خودشون مشکل روانی دارن براشون بسه .

خدا هم هست ،دیر یا زود برخورد میکنه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊