2777
2789
عنوان

بچه ها ملت همش از وضع مالیه بدشون مینالن ولی تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 72 پست
دوستم می‌گفت به همه میگه مهندسم درصورتی که پیک یه رستورانه و مهر پناهندگی خورده بهشون با اینا صمیمی ...

دقیقا

انتظار دارن سالی یبار لباس نخرن 

اصلا بعضیا عجیبن 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
منم موافقم سطح رفاه مردم ایران متوسط رو به بالاست ولی قدر نمیدونن عادت کردن بنالن

نه جانم فقیریم تو ماشین و خونه خوبشو‌میبینی اما در جریان جزییات زندگیش نیستی .الان خود ما ماشین خوب قسطی خریدیم دیشب تا 12شب شوهرم کار میکرد خودم بهمن و اسفند عین تراکتور کار کردم که بتونیم قسط رو‌پر کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا اعصابم خرد میشه اینقدر سطحی همه چیو میبینن

منم اینطوری بودن اعصابم خورد میشد الان دیگه بی حس شدم نسبت بهش، فقط اگه خودشون رو کمی با وضعیت عربستان و یا حتی عراق مقایسه میکردن شاید به جایشون برمیخورد

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
نه جانم فقیریم تو ماشین و خونه خوبشو‌میبینی اما در جریان جزییات زندگیش نیستی .الان خود ما ماشین خوب ...

زندگی متوسط همینه دیگه کار کنی ماشین و خونه بخری اونی که شما میخوایی پولدار حساب میشه که باباهه یه عالمه ارث گذاشته پسرش میخوره ومیخوابه کار نمیکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
واقعا دستمزدها غیرعادلانه تقسیم میشهمنم صبح تا غروب تو یه هایپر کار میکردم چیدمان و نظافت عین کارگرب ...

دقیقا منم همینم هیچکس هم نظارت نمیکنه . کارهای خوب هم که یا مال سهمیه ای هاست یا پارتی دارها.باورت میشه از غصه در عرض دوماه اخیر ۳بار سرما خوردم خدا از سرشون نگذره

زندگی متوسط همینه دیگه کار کنی ماشین و خونه بخری اونی که شما میخوایی پولدار حساب میشه که باباهه یه ع ...

نه والا شما همه چیو به مردم حروم می‌دونین .قبلا مردم کار میکردم خونه و ماشین داشتن( عقده ماشین خوب ندارم می‌خوایم قسطاشو بدیم که بتونیم باهاش یه خونه 40متری بخریم) سفر و خورد و خوراک خوب و مهمونی .تا حالا فکر کردی چرا از مهمون بیزاریم چون نداریم خوب پذیرایی کنیم چون با نداری افسرده شدیم چون مدام تو فکر قسط و کرایه و بدهیم

توشهری زندگی میکنی یاحتی فامیلتون  سطح مالی همه یکیه ؟؟ هم پولدارن یاهمه فقیر ؟؟ سایت هم همینطوره هم ثروتمندهست هم متوسط خیلیا دروغم نمیگن اینومیشه ازتایپکاطلا ماشین وخونه وجهازمتوجه شد  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

حرف شما درته ولی اینجا دوست ندارن واقعیت رو قبول کنند.. من خودم اطرافم دیدم هرکی بیشتر می ناله دارا تره و دوست داشت بیشتر داشته باشه

در حالیکه ندارتر ها معمولا بیشتر راضی و شاکرن... و حتی وقت ناله مردن هم ندارن بنده خداها

مندخودم از نالت کردن متنفرم...