2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نون خشک و برنج میدادم .

۴ سال زنده موند .

غذای مخصوص ماهی هم اوایل بهش میدادم اما چون حالش بد میشد دیگه ندادم به جاش نون خشک جایگزین کردم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

هیچی نمیدیم و معمولا تا مرداد و شهریور می‌مونن

البته آبشون رو زود به زود عوض کن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بیشتر ببینید

نه نون نده غذای مخصوص بگیر من ماهی پارسالمون امسالم سر سفره بود خدا رو شکر چون گناه دارن اگه میخری برا جونشون ارزش قایل باش،آبشم هر دو روز عوض کن بذار یه چند ساعت که هم دما بشه بعد بریز تو تنگ از اب شیر مستقیم نریز.

نون باگتو خشک کن. پودرشو بریز

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بیشتر ببینید
چرا هیچی نمیدی فتوسنتز که نمیکنن بیچاره ها!!!

والا هیچی نمیدیم ما😅ولی با این حال پارسال تا شهریور  موندن که بعدش یه هفته رفتیم مسافرت اومدیم خونه دیدیم مرده . 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بیشتر ببینید
نون خشک و برنج میدادم .۴ سال زنده موند .غذای مخصوص ماهی هم اوایل بهش میدادم اما چون حالش بد میشد دیگ ...

چجوری حالشون بد می شد ینی

🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

هر روز غروب از غذای خودش میدم میزارگش تو یخچال،صبح به صبحم ابشو عوض میکنم جوری که حتی یک قطره ام از اب قبلی نمونه،یه پینچ نمکم میریزم تو ابش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥