2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا به این مریض رسیدگی کنید 🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 101 پست
اسکرین هارو بفرستید از روی اون لینک کاربری رو پیدا کنم

فدات بشم چشم

میفرستم الان به پی وی تون

امیدوارم اکانت های دیگش در بیاد

خیلی خیلی ممنونم❤❤❤❤❤❤❤

🧜‍♂️ شنیدید میگن طرف با پنبه سر میبره ؟ منو میگن✌🧜‍♂️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دو تا کاربری تا حالا به اسمم زدهبه نام @چرچیلمممم و @چرچیلم،

لینک رو از داخل امضا بردارید ممنوع

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ما چنین دسترسی هم نداریم اگر موضوع ادامه دار باشه باید از طریق فتا پیگیری کنن چون یه موضوع شخصی

چطور من یه بار سهوا یه اشتباهی کردم چندتا کاربری داشتم یکیش رو قرض دادم ب دوستم بعد همه اکانتای منو ب علت قرض دادن اکانت ب دیگران بستن همزمان شش تا اکانت من تعلیق سیاه شد حتی اکانت های ک استفاده نمیکردم و اسمشون هم با این اکانتم فرق داشت ؟؟؟فهمیدن از طریق ایپی گوشیم ک عضو شده بودم اون اکانتا مال منه ..پس میشه

https://daigo.ir/secret/21147633639 خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

چطور من یه بار سهوا یه اشتباهی کردم چندتا کاربری داشتم یکیش رو قرض دادم ب دوستم بعد همه اکانتای منو ...

احتمالا از طریق دیگه ای میدونستن

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

احتمالا از طریق دیگه ای میدونستن

نمیدونم خیلی عجیبه.....ولی همزمان برای همه اکانتام تعلیق سیاه اومد دلیل هم دادن کاربری ب بقیه 

https://daigo.ir/secret/21147633639 خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

اینو میدونید و متونید بفهمید ک چنتا اکانت داره ب قول دوستم هر کی هست اشناس بزارید بفهمه چی دوربرش می ...

ربطی به آشنابودن نداره شماتوتاپیکاتون چون راحت حرف میزدین هرکی تاپیکو میخوندمیفهمید چندتابچه دارین چندسالتونه اهل کجایین وازاین حرفا .

ربطی به آشنابودن نداره شماتوتاپیکاتون چون راحت حرف میزدین هرکی تاپیکو میخوندمیفهمید چندتابچه دارین چ ...

بعله منم همه رو میدونن منتهی یه سری چیزا شخصی هم بهش گفته ک ما فقط پییوی بهم گفتیم

ربطی به آشنابودن نداره شماتوتاپیکاتون چون راحت حرف میزدین هرکی تاپیکو میخوندمیفهمید چندتابچه دارین چ ...

نه عزیز ایشون بیشتر از شهر و بچه ازم اطلاعات داره

دادم شات به نی نی یار که به یه آقایی اطلاعات میداده

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

بعله منم همه رو میدونن منتهی یه سری چیزا شخصی هم بهش گفته ک ما فقط پییوی بهم گفتیم

فعلا که نی نی یار گفتن دوباره اگر امد بگم تعلیق کنه

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️