2777
2789

من تو ماه هشت بارداریم خیلی سختمه شبا اصلا نمیتونم بخوابم نصف شب تو خونه قدم میزنم واقعا شرایط سختی دارم چند روز پیشم به خونریزی افتادم دکترم استراحت داد الان شوهرم میگه بریم شهرستان خونه پدرش اونجا هم کلا دواتاق دارن همه بچه ها عید رفتن خیلی شلوغه حتی جای خواب نیس از یه طرف خودم سختمه رفتن از طرف دیگه دلم برای شوهرم میسوزه عیده میخواد بره پیش خانوادش بنظرتون برم یا نه اها یه چیز دیگه از بس همشون اومدن برادرشوهرا وخواهرا رختخواباشون همش بو میده تو بارداری حساس‌تر شدم واقعا عذابه  چه کنم☹️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نباید بری. اگ کسی سرماخورده باشی چی؟ اخه زنه حامله میره مسافرت خونه اقوام.؟

شب نصف شب گشنت میشه. تکرر ادرار. مشکلی جیزی خدای نکرده.

خیلی اذیتی.

حالا خودت هیجی

بچه اسیبی نبینه

خدایا شکرت

اذیت میشی استراحتم ک باید بکنی. دیگه شوهرتم باید به خاطر بچش تحمل کنه. باید الویت زندگیش بشه تو و بچت. سال دیگه انشاالله سه تایی میرین

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

دلت برای هیچ مردی نسوزه   واقعا شرایط شما رو درک نمیکنه    ماه آخر خیلی سفر رفتن خطرناکه   احتمال زود دنیا اومدن بچه هست  و خودتم که میگی چند وقت پیش خونریزی داشتی   باید استراحت مطلق باشی تا حدی که حتی برای دستشوئی لگن بذارن زیرت     این اسمش استراحت مطلقه   نه دلسوزی برای شوهر و خانواده اش