2777
2789
عنوان

حس اینکه عشق اول ی پسر باشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست

اگ خودت دوسش نداشته باشی و بخای جواب رد بدی خیلییی خیلیییییییییی خجالت میکشی ازش

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برو تاپیکهامو بخوندوستم داره اما کاش نداشت و خیانت نمیکرد بهم

پس عشق نیست هوسه وگرنه ادم عاشق خیانت نمیکنه

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

تجریش کردم و عقدیم الان

مبارکه

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

همه دوران بلوغ حداقل یکبار عاشق شدن حتی اگه رابطه و دوستی نبوده باشهرو این چیزا مانور ندین و حساس نب ...

چقدر بدم میاد از لفظ همه استفاده میکنین.

همه؟!

همه عاشق شدن؟ دوران بلوغ؟

آها باشه.

متاسفانه مردم خراب شدن وگرنه قدیم از هر ده هزارتا مرد و زن یکیشون این کاره بود حالا از هر ۳ نفر یکیش ...

متاسفانه ...

ولی اگه عاشقت باشه خیانت نمیکنه؟

به  قول اون شعره 

چجوری تن به تن یکی دیگ خورده بغل بگیرمگ😓

با پسری باشی که دوران رو زده باشه بعد بیاد سراغت بهتره تا اینکه تواولینش باشی بفهمه چه خبره بعد بره ...

ببین اولیش باشی اهمیت بده در نهایت ازدواج کنیم قشنگه

چقدر بدم میاد از لفظ همه استفاده میکنین.همه؟!همه عاشق شدن؟ دوران بلوغ؟آها باشه.

بله نظر من اینه و این پاسخ من به سوال استارتره ، کسی مجبور نیست مطابق میل شما صحبت کنه شما هم خواستی بدت بیاد خواستی خوشت بیاد مشکل خودته

بله نظر من اینه و این پاسخ من به سوال استارتره ، کسی مجبور نیست مطابق میل شما صحبت کنه شما هم خواستی ...

چرا بدم بیاد؟ چرا خوشم بیاد؟ مگه نظر شما غذاست؟

میگم لفظ همه غلطه بعضی میشن بعضیا نمیشن. 

من خودم نشدم. شما شدی. پس بعضیا میشن بعضیا نمیشن. مثل این میمونه یه زن خیانتکار بگه همه خیانت میکنن چون خودش میکنه. نه. بعضیا میکنن بعضیا نه. ذاتا تو دنیا چیزی نداریم واسه همه!! دوتا قلو هم تفاوت دارن چ برسه کل ۸ میلیارد ادم😊

چرا بدم بیاد؟ چرا خوشم بیاد؟ مگه نظر شما غذاست؟میگم لفظ همه غلطه بعضی میشن بعضیا نمیشن. من خودم نشدم ...

نظر من اینه دیگه ،شما بجای مفهوم کلی کامنت من چسبید به قید جمله

شما انگار وسواس داری رو کلمات ،حالا بجای همه میگفتم اکثریت از نظر شما اوکی بود😊

هرچند نظر من واقعا رو همه است