2777
2789
عنوان

اولین سالیه ک توی هیچ شب قدری دعا نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 54 پست
خیلی سخته ، عزیزدل عمه بی اشتها شده پرخاشگر شده عمه بمیره براشون

عمه   مهربون

از رحمت خداست   به بچه ها    که تو رو  براشون گذاشته

میدونم خیلی  سخته   

ولی   صبور باش  و شاد       که بچه داغون نشه با دیدنت

انشالله   از ابن سختی   به آسونی برسی    و بهترین پاداش‌ها رو بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخخخخخ قلبم 😔💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
1767
  • بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ... 
  • إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ ... 
  • وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾ ... 
  • لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾ ... 
  • تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾ ... 
  • سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾
  • اگر خوندید لطفا برای حاجت رواییم دعا کنید و صلوات بفرستید لایک کنید متقابلا برای براوردن حاجتتون براتون صلوات میفرستم💚
بی مادری با هیچ چیزی جبران نمیشه

خدا صبرتون بده

اما این بدون برادرزاده شما تنها بچه ای نیست که بی مادر شده

خیلی ها بودن 

امیدوارم خدا به شما سلامتی بده که بزرگش کنید

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

عزیزم خدا بزرگه فقط ما باید صبر کنیم چون همه کارهای خدا حمکت دارن و گاها خیری توش هس که ما از آن بی خبریم چه بسا ما چیزی رو خوب میدونیم واون به صلاح ما نیس و چه بسا چیزی رو بد میدونیم و اون به خیر ماهست

همه ما تو این دنیا با چیزهای مختلف امتحان میشیم تا تو کوره این امتحانا پخته بشیم. طلای ناب بشیم

یکی با مریضی یکی با فقر یکی با بی مادری یکی با مادربد و...

ولی تنها چیزی که هست اینه که خدا ارحم الراحمین هست. یعنی از مادر مهربونتره.

اون دختر کوچولو الان نیاز داره کمکش کنید تا از امتحانش سربلند بیرون بیاد. بهش بگو اگه مادرت نیست ولی ما یه مادر دیگه هم داریم که خیلی مهربونتره اونم حضرت زهرا س ست. دستشو بذار تو دست حضرت تا براش مادری کنن.

بهش بگو همه میرن فقط خداس که برای ما میمونه.

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

واقعا بی عدالتیه بچه ای یتیم شه و از پدر یا مادر محروم

دلم کباب شد اما کاری از دستم بر نمیاد

واسه دل اون فرشته معصوم آرامش ارزو می کنم و واسه شما صبر

الهی دلش تو بغل عمه خوبی چون شما از غصه خالی بشه‌

سایه پر مهرت از سر برادر زاده ت کم نشه عزیزم

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بیشتر ببینید

خدا رحمت کنه زن داداشت را و به شما و بچه صبر بده

ولی بازم بگو خداراشکر.. منم مادر از دست دادم ولی از مرگ بدترم داریم😭😭😭

جاریم یه دفعه بی هوا و بدون دعوا زندگی و بچش را گذاشت رفت، رفتن برگردونن، بچه با چه ذوقی رفته بود به بچش نگاه نکرد

بچه پسر 9 ساله الان پیش مادرشوهرمه، هنوز دو ماه نشده، اونقدر بداخلاق و پرخاشگر و بددهن و دروغگو شده که خدا میدونه، قبلا اخلاقش گند بود ولی الان اصلا دیگه نمیشه کنترل و تحملش کرد

بچه با خودش میگه مامانمم دوستم نداشت، ولم کرد رفت

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بیشتر ببینید