2777
2789
عنوان

اگه با جنین اهدایی یچه دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 124 پست

راهی نداره یه نوزاد از پرورشگاه بیارید؟

به جایی اینکه یه بچه رو به این دنیا بیارید بچه ای که قبلا به این دنیا اومده رو به سرپرستی بگیرید اینجوری ثواب هم داره وهیکلت هن بهم نمی‌ریزه

به اطرافیان هم الکیه بگو حامله م و تا ۶ ماهگی که شکم نداری بعدشم یا سفر برو یه جوری که امکانش باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من یه بچه قبل دنیا اومدن ازم مرد یکی ۶ماهگی سقط کردم بی دلیل بچهام اب میاره قلب و شکمشون دکترا ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم واست🥺

ان شاءالله هر چی به صلاحه 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
من کرمان عزیزم زود نوبتت میشه؟اومجا اسپرم اهدایی فک کنم هست هزینش چنده؟

من هنوز نرفتم دنبالش . اردیبهشت شوهرم تسه داره اگه اسپرم نداشت اون موقع میرم 

اره اینجا هست پارسال یه خانمی گفت هزینش شد 20 تومن 

ولی من اسپرم نمیخوام

من جنین داشتم سه تادوتا هم باردار شدم اون سه تا موندمنم به دکترم گفت اهدا میکنماونم برا یه خانمی که ...

حس خاصی نداری منظورم حس مالکیت و اینا؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بعد اون بچه حلال هسش؟یعنی از تخمک و اسپرم کسایی ک محرم هستن بدست میاد؟

اگر خانم دچارناباروری  باشه بعد تخمک اهدایی بگیره میگن حلال یه خطبه ای خونده میشه بدون اینکه افراد حضور داشته باشن ،ولی اگر مشکل از آقا باشه که اسپرم اهدایی بگیرن میگن از نظر اسلام درست نیست البته دکترا تو ایران انجام می دن به خواهرم پیشنهاد داده بودن

آره دیگه،،خیلی عملاً دیگه بچه دار نشدن معنایی نداره.

به نظرم خیلی خوبه برای کسایی که همه راه ها رو رفتن و نشدهوو در نهایت تصمیم گرفتن از پرورشگاه بیارن این خیلی بهتره چون خودش به دنیا میاره حس بیشتری نسبت بهش داره و اینکه اطرافیان هم متوجه موضوع نمیشن چون زن خودش حامله شده خیلی خوبه

من هنوز نرفتم دنبالش . اردیبهشت شوهرم تسه داره اگه اسپرم نداشت اون موقع میرم اره اینجا هست پارسال یه ...

به من پارسال گفتن میشه ۱۰۰ اومن اما هنوز نوبتم نشده ایشالله خیره و خودت باردار میشی خدا کمک هممون کنه وند ساله ازدواج کردی؟

راهی نداره یه نوزاد از پرورشگاه بیارید؟به جایی اینکه یه بچه رو به این دنیا بیارید بچه ای که قبلا به ...

خب عزیزم نوزاد رو که یهویی نمیدن بهت که ۹ ماه قبلش نقش بازی کنی که حامله ای و.. 

اینا تو فیلماست 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید