2777
2789
عنوان

بابام خونه رو به نام زن بابام کردههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 58 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت ناراضی نشون نده جلو زنه که لج کنه باهات ، فقط وقتی زنه نیست بشین به بابات بخون یا مادرت زنگ بزن ...

خب ببین اون موقع ک خودش بهم گفت من لال شدم.الان دوماه ازون ماجرا میگذره من چجوری بحثو بکشم وسط و بهش غر بزنم؟

داداش ساکت نشین تمام مال و امول باباتو میکشه بالا با مادرت هماهنگ شو ازش شکایت کن و بگین اون یک دنگم هبه بوده و برگردونین اگه مادرتم مهریه داره بگو بهش بزاره اجرا تمام مال و اموال پدرتون رو ازش بگیرین تا اون زنه همشو بالا نکشیده همش حق مادرتون هست از این نترس اگه شکایت کردی بابات بهت خرجی نمیده میتونی شکایت کنی و مطالبه ی نفقه کنی قانون مجبورش میکنه ماهانه در حد مخارج زندگیت بهت پول بده فقط نترس و نزار بدبختتون کنه

چه فرقی میکنه من چند سالم باشه؟؟؟

بابا وقتی زنه خونه نیست به بابات بگو اون خونه حق ما هم هست تو پدر مایی هم تو ساخت خونه مادرم شریکت بوده همین طور که رفتی ی دنگ زدی به اسم زنت ، سه دنگ  بزن به اسم من ، دو دنگ هم به اسم خودت باشه ، اینجا حقی از ما ضایع نشه ، مدام تو گوشش بخون ، به مادرت هم بگو زنگ بزنه بگه بهش تو خونه منم سهم داشتم سهم منو بزن به اسم بچه هام ، ولس نکنید مدام باهاش حر ف بزنید ، اگه نکرد ۱۸ تا سکه رو ازش بگیره همون کلی پولشه 

بابا وقتی زنه خونه نیست به بابات بگو اون خونه حق ما هم هست تو پدر مایی هم تو ساخت خونه مادرم شریکت ب ...

میگم بهش پس...کل اموالش ۱۲ میلیارده.حدود دومیلیاردشو فقط مهریه زنه هست،اموالم ک یک پنجم میبره خونه رو هم که زده به نامش...باورت میشه من و مادرم مستاجر هستیم.واسه من خونه نمیخره.هیچی به ناممون نزده.هیچی نخریده برامون.زنه هم بچه دار نمیشه پس فردا اگه زنه بمیره این میرسه به کی؟

دارم دیوونه میشم