2777
2789

نمیتونم درس بخونم تمرکزم رو از دست دادم به شدت افت کردم ، البته اینکه روزه هم هستم شاید بی تاثیر نباشه نمی‌دونم...

سحر که بلند میشم خوابم میاد میگیرم میخابم بعدش ساعت نه پا میشم تا دوازده یک ظهر میخونم بعدش ضعف فراوان دارم :)

بعد از افطارم سنگین چیکار کنم😭😭😭😭

منم مثل توم🥺

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))                                                ۱۱/۷🖤🥀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیکمو با موضوع کنکوریا بیاید انگیزه بخونیدددد💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

شب ساعت چند میخوابی؟

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
تاپیکمو با موضوع کنکوریا بیاید انگیزه بخونیدددد💓

بحث سر انگیزه نیس عزیزم :)

نمی‌دونم چی باید بخونم سر درگمم مطالب رو خوندم نمی‌دونم چجوری باید مرور کنم خسته شدم از اینکه دوباره برم کتابو بخونم تست بزنم دلم میخاد روشمو عوض کنم ولی نمی‌دونم چجوری...

۱۱

خیلی خوبه

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
چیکار کنیم😭چیزی راجب جمع بندی میدونی شما :) دارم روزای طلاییمو از دست میدم

دقیقاا

رشتت چیه؟

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))                                                ۱۱/۷🖤🥀

بیشتر ببینید

یه مشاور بگیر کمکت کنه یا از رتبه برترایی ک میشناسی بپرس وقتتو از دست نده زمانت برنمیگرده

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
روزه نگیر اگه ۱۲ ساعت میخوای بخونی نگیر کمتر ولی بگیر

از ماه رمضان که یک هفته بیشتر نمونده استارتر تنظیم خوابش مشکل داره 

روزه نگیره باز یه بهونه پیدا میشه 

منم خوابم مشکل داره باید به مرور درست شه

بیشتر ببینید
بحث سر انگیزه نیس عزیزم :)نمی‌دونم چی باید بخونم سر درگمم مطالب رو خوندم نمی‌دونم چجوری باید مرور کن ...

خب برای مرور فقط تستایی که از قبل علامت دار کردی باید بزنی

الان دیگه وقت تغییر روش نیست وقتت کمه باید تحمل کنی این پروسه رو تحمل نکنی و جا بزنی که همه چی تموم میشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید