2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر تحصیل با بچه کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 73 پست
فامیلامون همه معلم شدن

فامیل هاتون از قبل شوهر کردن فکر کردن واس هرچیزی،نه اینکه بچه و زندگی ول کنن معلم بشن

چشم رو هم چشمی رو ول کن بچسب به زندگیت و خانوادت موفق تر شو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلن نمیزاره نفس بکشم چه برسه برم سر کار تنها کاری که میزاره خیاطیه که اونم نمیتونم علاقه ندارم

ببین ریسک کارت بالاست 

اگه بخوای طلاق بگیری و بعدش بری دانشگاه 

بعد مطمئنی کار گیرت میاد؟

اول جا پاتو محکم کن بعد طلاق بگیر 

اصلن نمیزاره نفس بکشم چه برسه برم سر کار تنها کاری که میزاره خیاطیه که اونم نمیتونم علاقه ندارم

خب علت این اجازه ندادن ها رو پیدا کن. 

مثلاً بعضی ها بخاطر شکاک بودن و بددلی خودشون هست. 

بعضی ها بخاطر اینه که از قوی شدن و مستقل شدن زن می ترسند. 

بعضی ها فرهنگ اطرافیان و خونواده شون طوریه که حرف در میارن. 

بعضی ها فکر می کنند الان زن شون رو از دست میدن مخصوصا اگه زن زیبا باشه و پوشش مناسبی نداشته باشه. 

اونی که با فکر باز و خیال راحت از ۱۸ سالگی درس میخوره احتمال اینکه کار خوب گیر بیارم و موفق هم باشه خییییییلی کمه شما با این سن میخوای طلاق بگیری و بچه تو آواره کنی بشینی درس بخونی که چی؟؟؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
حالا شایدم طلاق نداد شاید بترسه بزاره بخونم

چه ترسی چه شایدی،سری که درد نمیکنه دستمال نبند

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

حالم بهم میخوره از بس زیاد پول پول کردم روم نمیشه دیگه😂😅

انقدر بگو بزار دیونه شه اون باید خجالت بکشه نه تو 

مرد تامین کنندس 

یا ماهانه پول بریزه یا کارتو بگیر ازش کلا 

الان تو این گرونی پولی نمیمونه ک

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
ببخشید رک میگم بعد ازدواج و بچه دار شدن یادت افتاده درستو نخوندی‌ ؟!زندگی بچه را خراب نکن. اگه واقعا ...

اخه اینا اولش انقد زبون چرب نرمی داشتن بعدشم فامیل خودش همه تحصیل کرده بودن میگفت پشتتم فلان فلان بعد ازدواج شانس من اینطوری شد بهونه هم میاره میگه دوست دارم میخوام توی خونه بمونی کسی نبینه تورو برای من باشی چرت پرت

اسم خودتونم گذاشتید مادر! اول با وسایل جلوگیری آشنا بشید بعد ازدواج کنید که یه موجود بی گناه و بی زب ...

چیکار کنم مسلمون من آدم نیستم دارم خفه میشم ی قرون مث گداها بهم بده یا نده من از ی خانواده مرفه بودم اینم وضع مالیش بد بود دلم نمیسوخت جگرم خون کرده الان که مادرش بگه صد ملیون واریز میکنه من واسه صد هزار موهای سرم سفید میشه