2777
2789
عنوان

اگر زن ثروت مندی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 65 پست
همینجا میموندم با پولم به خانومایی که حمایت خانواده ندارن و شوهر بد دارن کمک میکردم بهشون کار و خونه ...

پس مردی داری تو زندگیت که عشق شو بهت ثابت کرده 

این خیلی مهمه 

بعضی از مردا مرد سالاری و محدود کردن رو بلدن 

و عاشقی کردن رو بلد نیستن

خواهش میکنم واسه فرج صلوات بفرستید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس مردی داری تو زندگیت که عشق شو بهت ثابت کرده این خیلی مهمه بعضی از مردا مرد سالاری و محدود کردن رو ...

نمیگم هیچ ایرادی نداره ولی کم خوبی بهم نکرده.نمیتونم کسی که همیشه پشتم بوده راحت بیخیالش بشم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

میرفتم خوشگذرونی و سرمایه گذاری هم میکردم کره جنوبی

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

زن ثروتمند عاشق یکی مثل خودش میشه هرجا بخوان برن باهم میرن 

فیلم نیست که عاشق بدبخت بیچاره شه 

و کلا‌تفریح میکردم به خودم میرسیدم سن متوسط بچه دار میشدم سفر میرفتیم شایدم مهاجرت 

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
با همسرم میمونم قطعااگر ثروت زیادی داشتم ، یکی از کارهایی که میکردم این بود که مدارس مناطق محروم رو ...

بیشتر سمت و سوی معنوی و خیری توی امور مالی تون لحاظ میکردین ؟ 

هیچ ایده دیگه نداشتید 

مثلا دل تون نمی‌خواست مهاجرت کنید 

اصطلاحا چشم فامیل رو به حساب بیارید ( کسایی که بد شما رو می‌خوان و حسادت هاشون زندگی تون رو زیاد به چالش کشیده ) 

ثروت مند نيستم ولي تا چند سال قبل دارايي هام نسبت ب همسن و سالام خيلي بيشتر بود و دنبال چيزي نبودم

هر كي هر طوري باشه با پول كم و زيادش فرق نداره همونطوره

فقط اگه پول باداورده بي زحمت و مفت دستش بياد ميتونه عوض بشه 

اول یه خونه درست و حسابی می‌خریدم بعد کلی خرت و پرت می‌خریدم و تزیینات و بعد یه کتابخونه کامل درست میکردم پر از کتاب توی یکی از اتاق خواب ها و بعد کلی روتین پوستی در واقع  هر چیزی که می‌دیدم رو می‌خریدم 

میدنید که تو خارج هم ازدواج میکنن و تشکیل خانواده میدن و رفتن از ایران به معنای مجرد موندن نیست؟

درسته 

ولی به عنوان دو راه برای تصمیم گرفتن بهش نگاه کنید 

میتونید بعدا توی خارج از کشور هم ازدواج کنید اما این برمیگرده به نقشه و ها و برنامه های آینده تون در دراز مدت 

اما در لحظه و تا چند ماه آینده باید تکلیف خودتون با زندگی تون رو مشخص کنید و یکی از این دو تصمیم رو باید بگیرید 

کدومش ؟