2777
2789
بیرونت کرده شکایت کن بچه ات دختره و بالای ۹ سال دیگه خودش انتخاب میکنه با کدوم باشه

میخام جدا بشم دخترم هم فعلا مجبوره پیش اون باشه تا من بتونم یه جایی پیدا کنم. لعنت بهش که مجبورم از خونه و بچم بگذرم و تنهاش بذارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن طلاق بهترین راه نیس اگرم قراره طلاقو انتخاب کنی باید خیییلی صبور باشی اگر میخوای زود تموم ش بره با ...

نمیشه دیگه. خیلی صبر کردم خیلی جنگیدم. الان مادر خودش بهم میگه اگه دیگه درست نمیشه و اذیتت میکنه ولش کن برو. بهش گفته من نه بچت رو نگه میدارم نه غذا بهتون میدم. 

درخواست مهریه بده بعد بهش ابلاغ شده سرو کله اش پیدا میشه بعد درخواست طلاق توافقی بده اونجا از دخترت میپرسن دوست داره با کی زندگی کنه حق انتخاب داره لزوما به پدرش نمیدن حتی اگه وضع مالی خوبم داشته باشه 

هر چقدرم بی زورو بی پول باشی مهریه و نفقه حقته اون حق نداره از خونه بیرونت کنه

اره حق نداره. منم دیگه برنمیگردم چون به ته خط رسیدم. دیگه تحمل حرفا و کنایه هاشو ندارم

درخواست مهریه بده بعد بهش ابلاغ شده سرو کله اش پیدا میشه بعد درخواست طلاق توافقی بده اونجا از دخترت ...

من یه شهر دیگه هستم و اینجا شرایط ندارم دخترم رو بیارم مجبورم بذارم فعلا پیش پدرش باشه. تا بتونم کاری پیدا کنم و خونه بگیرم. 

میشه بگی مشکلتون چیه

الان بخاطر شک کردنش هست. بیخود و بی جهت شک میکنه. بهم تهمت میزنه. ولی مشکلات دیگه هم داشتیم. خودش ادمیه که میگه باید ازاد باشه هر کاری خواست بکنه میرفت ساعت سه شب میاد جواب گوشی نمیده بعد ناراحت میشه که تو چرا اعتراض میکنی. این یه موردشه

سلاممن خواهرم بعد ازدواج مجبور بره یه شهردیگهمامانم طفلی بعد یکی دوساله هنوز هرروز گریه میکنه:)

اخی عزیزم. اره خیلی سخته ولی ایشالا خوشبخت بشه کم کم عادت میکنید. ولی من بچم کوچیکه و ازش دورم. دیروز مریض بود و من دستم کوتاه بود ازش

دروغ میگ باور نکن مادر بچشو دور نمیندازه دخترت زنگ نزده بهت این چند روز؟

نه راست میگه. اگه اینطور بود که یا مادرش می اومد پیش اینا یا اینا میرفتن خونه مادرش. دخترم باهام در تماسه چت میکنیم بیشتر. همش خونه ان دوتایی