2777
2789
عنوان

خدا با من لجش گرفنه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 80 پست
منم بازی میده ،حاجت مو بهم میده و چند روز بعد پس میگیره

عه فک میکردم فقط با من این رفتارو داره

شدم مث سگی ک جلوش غذایی رو میگیرن و بهش میگن بیا بگیر. تا بدو بدو میره بگیره ضایعش میکنن و بهش نمیدن

دقیقا رفتار خدا با من این شکلیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عالمه خیرات میدم کمک توی کمییته امداد میکنک از حقوق خودم میزنم برای بقیه هر کارب هر نماز هر دعایی ...

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++
لینک تاپیک با من تماس بگیرید:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
والا تا اونجایی که میدونم هرچی ادم با خدا باشی بدبخت تر میشه و هی میزنه تو سرتهرچی بی دین و ایمان تر ...

تاپیکم با عنوان خدای پاک و سبحان رو حتما بخونین.
آیه 33 تا 35 سوره زخرف رو هم بخونین جواب سؤالتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

مگه خدا انسانه لج کنه

از ذات خدا ظلم کردن به دوره

فقط مگر مکر رو با مکر جواب بده که اونم قبلش فرصت میده نشون میده راه و...

شاید باید صبورتر بشی شاید یه جاهای به صلاحت نیست

شاید باید قناعت کنی

شاید عوضش ثواب اخروی زیادی برات بنویسن

شاید راه حلت اشتباهه باید یه تغییر دیگه ای ایجاد کنی توی زندگیت ....

اینا رو کسی میگه که خیلی سال برای خیلی خواسته ها منتظر بوده به خیلیاشم نرسیده 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اگه کسی راه حلی داره بهم بگه

تاپیکم با عنوان خدای پاک و سبحان و آیه 33 تا 35 سوره زخرف رو بخونین. جواب سؤالاتتون رو میگیرین.

بیشتر ببینید
نه دعا نیست . اشک ریختن و گریه کردنه و قسمش بدی به بهترین مخلوقاتش. مثل حسین بن علی و ائمه اطهار.

بابا من اینقد سر نماز گریه میکردم ک از هوش میرفتمـ

بعضی وقتا از شدت گریه نمیتونستم نماز بخونم

جوری شدع ک دیگه طرف نمازم نمیرم

چون تا میرم گریم میگیره