2777
2789
عنوان

کتاب خوندن واقعا وقت تلف کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 60 پست
من اعتماد به نفس بالایی ک دارمقدرت نه گفتنموفن بیان عالی ک دارمقدرت خواستگاری کردن و جواب گرفتن از ش ...

چه عالی! من فکر میکردم کتاب توی زندگی واقعی زیاد تاثیر نمیزاره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما را نمیدونم

ولی من از کتاب های آموزشی استفاده میکنم

از  بعضی رمان ها هم لذت میبرم و برام جالبه

بنظرم اگه کیف نمیکنی از داستان ها و از مطالب آموزشی استفاده نمیکنی دلیل نداره بخونی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

چرا همه میگن هر کتابی رو نباید خوند 

اما هیچکس نمیگه هر ویدیویی رو نباید دید 

هر مطلبی رو نباید باور کرد 

و از هر فضای  مجازی نباید استفاده کرد؟

شما به راحتی وارد فضای مجازی و اینستاگرام میشید و میلیارد ها ویدیویی که هیچ نیازی بهشون ندارید و هیچ کمکی بهتون نمیکنه رو وارد مغزتون میکنید 

اما نوبت به کتاب خوندن که میرسه میگید کار مسخره ای هست؟

تاسف میخورم به حالتون

شما را نمیدونمولی من از کتاب های آموزشی استفاده میکنماز بعضی رمان ها هم لذت میبرم و برام جالبهبنظرم ...

نه اتفاقا برام لذت بخش اما یه چند دقیقه پیش فکر کردم هیچ فایده ای ندارد که دوستان نظر دادم فهمیدم اشتباهه ..راستی صلوات هم  فرستادم 

توباانبوهی ازاطلاعات باشیو زندگیت لنگ چه فایده داره؟

بنظرم ادم فقط هرروز چندتا کار مفید ودرستی انجام بده تااخرعمرش کلی کارانجام داده

بعدش من حس میکنم کتابها اکثرشون تفکرات یه ادمه مث بقیه ادم ها.....حالا یه سری استثناهست کتابای مهارت واینا

چرا همه میگن هر کتابی رو نباید خوند اما هیچکس نمیگه هر ویدیویی رو نباید دید هر مطلبی رو نباید باور ک ...

قبول دارم ولی من به شخصه هر کاری میکنم نمیتونم از دست این مبایل راحت بشم با اینکه حتی می‌خوام ..فکر کنم باید واسه اینم تاپیک بزنم😅

اطلاعات عمومی خیلی زیاد.  اطلاعات خیلی. زیادی راجب کشور ها در زمان گذشته و الان و.شغل های مختلف و داشتن اعتماد به نفس و روبه رو شدن با افکارتون هست 

به شخصه با خوندن کتاب کنیز ملکه مصر تونستم اطلاعاتی راجب مصر باستان به دست بیارم و همینطور کتاب سینوهه 

ا

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

نه اتفاقا برام لذت بخش اما یه چند دقیقه پیش فکر کردم هیچ فایده ای ندارد که دوستان نظر دادم فهمیدم اش ...

ممنون عزیزم موفق باشی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
الان فکرشو کردم راست میگی! فکر کنم جوابمو پیدا کردم...خیلییییی ممنون:)

خداروشکررررر😍😍😍

عزیزم ما اومدیم توی این دنیا تا خیلی چیزارو تجربه کنیم روحمون رو ب تکامل برسونیم برای زندگی ابدیمون 

تا توی زندگی اصلیمون روحمون تکامل داشته باشه و توی بعد های بالاتری باشیم 

پس هر کاری ک کنی برای روحت و زندگیت کردی

اتفاقا اینکه روحتو پرورش بدی برات میمونه🌱