2777
2789
عنوان

بچه ها راجب یاسوج و بروجرد بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اهل یاسوجم عزیزمطایفه گرا و قومی قبیله ای هستیم اما کسی با یه دختر دانشجو کاری ندارههوا هم سرده ، ...

حتی توی شهرم قبلیه ای؟ 

جالبه امروز اول باره شنیدم ،چجوریه؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

😐😐😐

عزیزم لطفا نظرات خودتونو مستقل بگید و روی بقیه ریپ نزنید نمیخوام تاپیک دعوا بشه🌷

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

حتی توی شهرم قبلیه ای؟ جالبه امروز اول باره شنیدم ،چجوریه؟

ببین گلم ، مثلا اغلب مردم همو میشناسن ، مثلا تو بازار باشی ممکنه چندتا فامیل ببینی

چون جمعیت کمه و شهر کوچیک

ولی اینطوری نیست که میگن همش دعواست و فلان.

دعوا هم هست اما الکی نیست گاهی اتفاق میفته اونم دلیل داره.

نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشه‌ای

بیشتر ببینید
سلام عزیزم من بروجردیم الانم برا تعطیلات اینجام آب و هواش عالیه ببین عالی طبیعت و مکان های تفریحی طب ...

من خودمم شهرم کوچیکه انقدر امکانات نداریم که واسم سخت باشه 

ممنونم عزیزم

لرم و دوست دارم شرکت کنم اختیارم درست خودمه نه تو چقدر بعضیا تلخن 😬

خب پس دعوا شروع نکن عزیزم سوال دارم که اومدم پرسیدم یعنی چی اومدی میگی بیخیال،خب خودت بیخیال شو اگه ناراحتی شرکت نکن  

آب و هوای یاسوج خوبهامکانات هم تا حد امکان داره بالاخره مرکز یه استانهزبانشون هم لری‌یه اگه مشکلی ند ...

درسته ممنونم ازتون

من خودم کوردم ولی جالبه چند بار زبون لری رو که شنیدم دست پا شکسته متوجه میشم 😂

من ۳ سال یاسوج زندگی کردم

خودم شیرازیم مثل هر شهر ایران بد داره خوبم داره

ولی کلش اسفالت داغون  واقعا . جز بالاشهر ساختمون قشنگ نیست. جز سیسخت و کریک و کوه گل و تنگه گنجه و اینا جای دیگه ای نداره نه پاساژی نه هیچی واسه منِ اهل خرید خیلی دلگیر بود

خب پس دعوا شروع نکن عزیزم سوال دارم که اومدم پرسیدم یعنی چی اومدی میگی بیخیال،خب خودت بیخیال شو اگه ...

عزیزم هر دو شهر عالین 

هر کی هم که میاد میگه فلان جا بده و اینا به نظرش اهمیت نده 

من خودم لر خرم آبادم اصالتا 

عاشق زاگرس و مردمشم آب و هواشم عالیه 

ببین گلم ، مثلا اغلب مردم همو میشناسن ، مثلا تو بازار باشی ممکنه چندتا فامیل ببینیچون جمعیت کمه و شه ...

تو شهرخودمون هم دعوا شده من کلا ادم بی حاشیه ای هستم الان ۳ ساله بخاطر همین درسم اومدم ی شهر دیگه البته تو استان خودم ولی خداروشکر مشکلی برام درست نشده

من ۳ سال یاسوج زندگی کردمخودم شیرازیم مثل هر شهر ایران بد داره خوبم دارهولی کلش اسفالت داغون واقعا ...

واسه درس اونجا بودی؟

عزیزم هر دو شهر عالین هر کی هم که میاد میگه فلان جا بده و اینا به نظرش اهمیت نده من خودم لر خرم آباد ...

مرسی عزیزم🌷

نه عزیزم طرح

الان کاربریتونو دیدم شما همون خانوم دکتره هستین🫠

موفق باشید خیلی برام محترم و عزیزید♥️🙏🏻