2777
2789
عنوان

شب‌قراره فامیلای همسرم بیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 86 پست

بگو قطعا ک همینطوره و شما کدبانویی....کم و کسری هست ببخش من صد خودمو گذاشتم براتون دیگه با اینکه کسل بودم برام محترمین....انقدر رسمی باش ک روشون نشه ب چیزی ایراد بگیرن.....غذا هم هر چی ک فک میکنی خوشمزه تر درست میکنی و تجربشو داری درست کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای من از اینجا استرس گرفتملابد خونت هم شلخته اس

ن خونه مرتبه 😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چطور میگین از الان برای شام غذا میپزین؟!

من چرا پنج شروع میکنم به همه چی میرسم هیچ وقت حتی برای صمیمی ترین مهمون هم کمتر از دو مدل غذا درست نمیکنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چطور میگین از الان برای شام غذا میپزین؟!من چرا پنج شروع میکنم به همه چی میرسم هیچ وقت حتی برای صمیمی ...

اخ دقیقا همه پریدن بهش و استرس دادن بهش همونقدر حس و حالیم‌که داشت پروندن

چطور میگین از الان برای شام غذا میپزین؟!من چرا پنج شروع میکنم به همه چی میرسم هیچ وقت حتی برای صمیمی ...

اره فعلا وقت هست خونمم مرتبه میوه و همه چیزم داره ازقبل مبمونه یه شام و سالادم ک شوهرم داره زحمتشو میکشه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
خانوما برای چی آنقدر استرس میدید؟؟؟؟ شاید تیز باشه این خانوم و سریع همه چی رو درست کنه !!!فقط گفت ای ...

ممنون عشقم

بیشتر ببینید

الان پاشو برنج خیس کن 

ساعت ۳ و نیم اب بزار بجوشه تا بپزیش

قرمه سبزی هم بذار زود پز 

شوهرت هم بفرست بره کباب یا جوجه کباب بخره 

مهمونی ماه رمضون شام و افطار رو یکی میکنیم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
الان افطاره خب. باید۷ همه چی آماده باشه

اینا اگه بیان تایم زودشون ساعت ۸ و ۸ونیم هست دیرمیان

بیشتر ببینید