2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 59 پست
عزیزم میدونم من فقط حرف بقیه رو‌گفتم و تعجب کردم

ب قول اون دوستمون چون چند کیلو کم کردی ب چشم اومده

ولی هنوز چند کیلو دیگه کم کنی عالی میشی

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم میدونم من فقط حرف بقیه رو‌گفتم و تعجب کردم

ولش کن حرف بقیه رو مهم سلامتی خودته .من الان قدم ۱۷۲باید بشم ۶۷.فعبا تونستم از ۸۷برسونم به ۷۶.بعد تعطیلاتم باشکاهمو ادامه میدم تا برسم به ۶۷انشاله 

به نظرت من نمیتونم برم باشگاه ولی تو خونه پیاده روی کنم البته چون نوزاد دارم همش سرپام تو خونه و با ...

گوگل کن کلی ورزش میاره دانلود کن با همونا ورزش کن .

اگه هم نوزادتو شیر میدی خودش روزی ۶۰۰ کالری میسوزونه با شیر دادن یعنی نیاز نیست رژیم سختی بگیری و کیفیت شیرتو بیاری پایین . تو شیردهی زودتر وزن کم میکنی.

چه طور باید ثابت نگهش داشت؟من هی رژیم میگیرم ۱۸ کیلو، ۱۶ کیلو کم میکنم، بعد دوباره برمیگرده

وقتی تو زمان کم و مقدار زیاد کم کنی و بعدش رعایت نکنی 

مشخصه بر میگرده 

مسلما مث قبل رژیم غذا و به هوله بخوری بدتر چاق میشی 

رعایت غذایی داشته باش 

مثلا یه روز زیاد خوردی و چرب و چیلی بود 

دوروزه رژیم یا رعایت غذایی داشته باش

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید

برای ثابت نگه داشتن وزن اول باید بدونیم هرکسی یه محدوده وزن مثلا یکی بین ۶۵تا ۶۸ مثلا امروز روی ترازو ۶۵ فردا ۶۷ چندروز دیگه ۶۵ کیلو دوباره ۶۸ اول باید این محدودیت بدونیم و قبولش کنیم و با یکی دو کیلو تغیر وزن ناراحت نشیم و خودمون رو زیاد درگیرش نکنیم بعدش ترازو یعنی روی وزن خودمون نظارت داشته باشیم و واسه وزنمون برنامه داشته باشیم اگه از محدوده وزن مورد نظر که هستیم دور شدیم تغیرات لازمرو انجام بدیم تا به وزن سالم برگردیم بعدش ورزش اگه وزنمون کم شد ورزش رو ترک نکنیم روزی سی دقیقه تا یک ساعت ورزش کنیم و بخشی از زندگی و برنامه روزانمون بشه و نیاز به ورزش‌های سنگین و باشگاه نیست توی خونه و حتی روزی نیم ساعت پیاده روی میشه ورزش روزانه  بعد تغذیه سالم همیشه غذاهای چرب و فست فودی و غذاهایی که وزن میبرن بالا نخوریم محدود کنیم مثلا ماهی یه بار یا دوهفته ای یه بار خوب بخوابیم و صبحونه خوب بخوریم کم تلویزیون نگاه کنیم و تا حد امکان تحرک داشته باشیم آب زیاد بنوشیم غذاخوردنمون یه سبک سالمو درست شه و زیاده روی تو هیچ چیز نکنیم و ....