2777
2789
عنوان

از بین بردن فوری کبودییی😭😭عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 69 پست

یجا دیدم نوشته بود همزن رو اگه روش بزارید و بچرخونید محو میشه..😐 کسی امتحان کرده؟ میترسم بدتر بشه😂😭😭

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🫠🥹💙)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یجا دیدم نوشته بود همزن رو اگه روش بزارید و بچرخونید محو میشه..😐 کسی امتحان کرده؟ میترسم بدتر بشه😂 ...

روش منو امتحان بکن بالا گفتم

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

رژ قرمز رو با كانسيلر تركيب كن بزن روش 

در مورد دیگران به آشکار یا نهان نیکی کنید واز بدی ها درگذرید چنان که خداوند از بدی ها میگذرد با آن که در انتقام از بدان بسیار تواناست...

بلوز پوشیده بپوش

رو گردنمه...مگه اینکه یقه اسکی بپوشم یا با روسری بپوشونمش که اونم خیلی ضایس تو خونه خودمون با روسری و یقه اسکی بچرخم😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🫠🥹💙)

رژ قرمز رو با كانسيلر تركيب كن بزن روش

مرسی عزیزممم. الان امتحان میکنم..

تو مایه های آبی و سبزه یا قرمزه؟

نه نه .. حالت جیگری طور داره

ی روش دیدم تو اینستا نمیدونم جواب بده یا ن

اینطوری ک همزن دستی رو بزار داخل فریزر قشنگ سرد بشه..بعد حالت دورانی بچرخون رو کبودیا

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بقیه جاها زیاد مهم نیست. بیشتر قسمت گردن و قفسه سینه خیلی تو چشمه.. یقه اسکی هم ک نمیتونم بپوشم تو ا ...

جووون 😂 یعنی نگفته حدس زدم گردنه 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂