2777
2789
عنوان

سریال آبان چقدر مزخرفهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 33 پست
اونوقت میشه سریال خارجی یاهرچی باب میلته معرفی کنی بدونیم سطح سریال شما کجاس

خوبه گفتم سریال نمیبینم بخون اول بعد بیا دعوا

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا مگه؟ راجب چیه؟ تعریفشو زیاد شنیدم

زن شوهردار نخبه یه شوهر شفته ببو گلابی داره بعد یه مرد پولدار میره تو کارش میگه باید از شوهرت طلاق بگیری اینم به خاطر بدهی مجبور میشه قبول میکنه و ….

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

زن شوهردار یه مرده بهش گیر میده باید طلاق بگیری بیای با من کل محور فیلمش روی این هست و یه سری چرندیا ...

نه اولش برای برادرش میخواستش الان خودش عاشقش شده.چون سرطان داره احتمالا میخواست شرکت و بسپاره به ابان و سروش

نه اولش برای برادرش میخواستش الان خودش عاشقش شده.چون سرطان داره احتمالا میخواست شرکت و بسپاره به ابا ...

اخه همین با عقل جور درنمیاد چرا فکر میکنه این زن باید از برادر دیوانه این که خود اونم عاشق یکی دیگه است خوشش بیاد بعد یهو همه زندگی خودشو فراموش کنه خودش رو وقف شرکت این کنه 

فه مگ دیوونم دعوا.میگم خب سریال فیلم خوب معرفی کن بالاخره توزن گیت فیام سریال ی دونه محبوب داری ک او ...

Shutter Island. Requiem for a dream. Revenant. One flew over the cocku’s nest. Straw dogs. A clockwork orange. Apocalypto. Black swan. Eternal sunshine of the spotless mind. Brimstone 

زن شوهردار یه مرده بهش گیر میده باید طلاق بگیری بیای با من کل محور فیلمش روی این هست و یه سری چرندیا ...

عزیز دلم اکانتمو گزارش میزنی تا بترکه ؟؟ 

برات صلوات میفرستم

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

اخه همین با عقل جور درنمیاد چرا فکر میکنه این زن باید از برادر دیوانه این که خود اونم عاشق یکی دیگه ...

حالا باید ببینیم اخرش چجور میشه شاید مسائل دیگه ای هم باشه شایدم چرت و پرت تموم شد😁

نه اولش برای برادرش میخواستش الان خودش عاشقش شده.چون سرطان داره احتمالا میخواست شرکت و بسپاره به ابا ...

من دو س قسمتیه ندیدم چیشد ب کجا رسیددذذ

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
بیشتر ببینید
حالا باید ببینیم اخرش چجور میشه شاید مسائل دیگه ای هم باشه شایدم چرت و پرت تموم شد😁

اصلا کلی باگ داره هر قسمتش انگار مردم رو چیز گیر آوردن فقط همه به خاطر شهاب حسینی و امین حیایی میبینن  اون پسره شوهر دختره که واقعا افتضاحه