2777
2789

هرکی پول دستش میاد طلا میخره 

یا پارکینگ خونش شده نمایشگاه ماشین.

امروز رفتم با دوستم بانک برای وام بپرسیم براش منم ضامن ببینم قبولم یا نه؟

چندتا رفتیم ملت پارسیان سپه تجارت گردشگری صادرات ...برگشتن میگن برای پونصد میلیون پنج میلیارد میانگین و گردش حساب🤣🤣🤣 انتطار سه ماه

بانک رسالتم که کلا باقالی بودشو غیر خضوری 

مهر اقتصادم شرایطش بشدت کوفتی ضامن سه تا و خواب پول زیاد ۶ ماه و کلی دنگوفنگ...

واقعا تو دلمون گفتیم شده یک گرم گرم ادم جمع کنه طلا به امید وام و بانک نباشه هیچ وقت. 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانک رسالت به راحتی اب خوردن میشه وام گرفت

رفتیم اصلا این چیزی که میگی نیس

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
همین هجوم میبرن بازار رو ریختن بهم

اره 

بیشتر ببینید

اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن بعد تایید شدن مدارک و انجام کاراش هم خیلی سریع چند ساعته توی حساب واریز کردن ولی حتما باید کارمند باشی و حقوقت ثابت باشه و به نسبت توان پرداختت و حقوقت بهت وام خوبی میدن

بانک رسالت راحتراز بقیه جاها وام‌میده معدل رو هم‌بهتراز جااای دیگه حساب میکنه

بهتر اره ولی اصلا در کل راحت نیس وام زیر پنجاه میلیون باشه اوکیه بیشتر اصلا اصلا اصلا 

بیشتر ببینید

۵میلیارد داشته باشیم بیکاریم وام بگیریم😂🤦🏻‍♀️

مهر اقتصاد معدل حسابت باید چقدر باشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
اگه کارمندی وام رسالت رو میتونی خیلی سریع و بدون سود و شرط بگیری...من زدم 400 تومن یه هفته ای دادن ب ...

من اصلا حساب ندارم بانک رسالت و شغلم آزاد 

چیکار کنم؟

از رفتار کسی ناراحت نشید آدما در حد لیاقتشون رفتار میکنن  
رسالت که خوب وام میده

زیر پنجاه اره بعد سه ماه اونم  

بیشتر ببینید