2777
2789
امیدارم چیزی که میگی در مورد مادرت فقط برای تو نباشه برای عروسشم اینجوری باشه

مامان من عروس نداره داشت هم نمیرفت خونه من ک دخترشم نمیاد فک کن خونه پسرش بره اونم بی اجازه 

خدا شاهده انگار یخچال من دست نخورده بود چون من کارمند بودم همش اداره بودم بعدم خونه مامانم شام می‌خو ...

نمیشه قفل خونتو عوض کنی نتونن برن خونه .خدایی تا این حد راحت بودن نوبره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انقد به پدرم مادرم فش داده بودتایه حدی خودمونگهداشتم ولی نتونستم دگ شوهرم لال شدچون مقصرخودش بودا ...

دیگه بعداز این بهشون رو نده

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
خدا شاهده هر کاری کردم نشد. شوهرم غلام حلقه به گوش مادرش و جاریم بود.بعد از ۷ سال خیانتای جاریم رو ش ...

باز خوبه شوهر من بود روز از نو روزی از نو ...هزار بار از یه سوراخ گزیده میشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
اگه بجای مادر شوهرت .مادر خودت بدون خبر دادن میمومد خونت چی بازم به اشتراک میزاشتی نظرتو🤔🤔

مادر پدر بودن این اجازه رو صادر نمی کنه که به حریم شخصی بچه هات و همسراشون تجاوز کنی

اینی که میگین درست منم موافقم حریم خصوصی بابد رعایت بشهولی کلا حرف حرف مادر شوهر تا حالا توی کل عمرم ...

خدا شاهده من از چهارتا عروسامون دوماه پیش پرسیدم 

همه شون گفتن ما راضیم هیچ بدی و کینه نداریم ازش 

فقط یکیشون گف من میخواستم مبل بخرم مادر جون گف اگ الان نخری منم کمک میکنم بنایی هاتون تمام بشه بعداً خونه نویی برات مبل میخرم میگه من ناراحت شدم رفتم ب مامانم گفتم اونم گفته مادرشوهرت خیلی خوب گفته و ب حرفش گوش من 

نمیخام مامانمو تعریف کنم چون ب ما دختراش خیلی بها نمیده میگه شما مال خودمین اما عروساشو روی چشاش میزاره

نمیشه قفل خونتو عوض کنی نتونن برن خونه .خدایی تا این حد راحت بودن نوبره

تا پارسال وضع همین بود 

پارسال برادر شوهر مجردم رفته بوده خونه مون ب فضولی وسایل خصوصی زن و شوهری مارو دیده رفته ب جاریم گفته ک رفتم فلان چیزشون توی کمد بوده 

منم همین رو بهانه کردم قفل رو عوض کردم 

یک قهر و دعوا ب پا شد اما من کوتاه نیامدم 

الان دیگه عادت کردن

هر موقع زن گرفت برای پسرش بعد یک سال از زن داداشت بپرس ولی بشرطی که علیه زن داداشت جبهه نگیری

مامان منم اصلا خونه عروساش نمیره 

باورت میشه عروسامون قهر میکنن میگن مادرجون مگه ما کثیفیم ک خونه مون نمیای یک چای بخوری؟

اصلا نمیره میگه چرا برم ک پشتم حرف دربیاد

خدا شاهده من از چهارتا عروسامون دوماه پیش پرسیدم همه شون گفتن ما راضیم هیچ بدی و کینه نداریم ازش فقط ...

خدا اجرش بده همه مادرها مثل مادر تو نیستن بلخره هر آدمی کمی و کاستی داره اینو باید قبول کنیم

هر موقع زن گرفت برای پسرش بعد یک سال از زن داداشت بپرس ولی بشرطی که علیه زن داداشت جبهه نگیری

من هیچوقت جبهه نمی‌گیرم چون خودم دارم این چیزارومیکشم مادرشوهرمادرم هم خوب نبوده بخاطر همین مادرم هیچوقت هم چین کاری نمیکنه

تا پارسال وضع همین بود پارسال برادر شوهر مجردم رفته بوده خونه مون ب فضولی وسایل خصوصی زن و شوهری مار ...

ماشاالله کلکسیون کاملن . حالا پسر احمق رفتی دیدی چه جوری روت شده به اون یکی زن برادرت بگی ک وسایل این یکی زن داداش تو دیدی 

اگه نگاه کنی یکی از بچه ها گفت مادرشوهر من این کارو نمیکنه منم گفتم مادر شوهرت مثل مادر شوهرمابیشعورنیس پس ببین همه جورمادرشوهرداریم 

باز خوبه شوهر من بود روز از نو روزی از نو ...هزار بار از یه سوراخ گزیده میشه

بخدا شوهر منم همینطوری. صد بار از یه سوراخ گزیده شدیم ولی خواست خدا بود این دفعه.

البته از همون سال انتقال شدیم یه شهر مرزی. شایدم اگر برگرده دوباره بره سراغشون

خدا اجرش بده همه مادرها مثل مادر تو نیستن بلخره هر آدمی کمی و کاستی داره اینو باید قبول کنیم

من مامانم حقوق داره از سال ۸۶ اول ماه همه عروساش میان میگن مادر جون پول بده 

یعنی خودش گفته حقوقم هرچی باشه تقسیم میکنم بین عروسا و دخترا 

الان ماهی یک تومن ب هرکدوم میده پنج تومن هم برای خرج خودش نگه میداره 

میگه اینا رو داشته باشین ک برای خرد و ریز دستتون جلوی شوهراتون دراز نباشه 

دیگه عروساش عادت کردن و برای این پول برنامه ریزی میکنن