2777
2789

خب دوستان، اول بهتون بگم که من از زمانی که شروع به پریود شدن کردم همیشه نامرتب بود، و کم کم هم وزنم بالا رفت مخصوصا ناحیه شکم،و اینجور شدم که گاهی اوقات پنج یا شیش ماه پریود نمیشدم یا میشدم ولی بیست رور مدام پریود بودم.با قرص تا یکی دوماه اوکی بودم بعد قطع دوباره همون اش و همون کاسه چند بار دکتر تشخیص تنبلی داد و گفت باید وزنتو کم کنی،من اهمیت نمیدادم و یچیزی هم که متوجه شدم این بود که تحرک خیلی نقش داشت، مثلا رمانی که مدرسه میرفتم سه ماه کامل نمیشدم و بعد شروع مدارس چون تحرکم بیشتر میشد با تاخیر ولی میشدم، 

هستید بقیه شو بگم؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید

تجربه ی من میگه فقط و فقط یوگا

هیچ ورزش دیگه ای هم انقدر تاثیر نداره

یوگا انقدر پریودی هاتون راحت و بی دردسر و بی درد میکنه که کرک و پرتون میریزه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ثعلب هم زود پریود میکنه عدس هم پریودم رو جلو میندازه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید

خب بعدش دیگت دیدم فایده نداره، شروع کردم با رژیم فستسنگ گرفتن توی خونه کم کردن وزنم،و متوجه شدم هرزمان که رژیمو شروع میکنم دییقا روزای اولش تا شکمم یکم میره داخل و با اب گرم توی حموم ماساژش میدم پریود میشم بعدش، 

ماه قبلی اوایل رژیمم بلافاصله پریود شدم با تاخیر بعد از چند ماه بود و رعایت کردم هم زمان با روزه گرفتن و و تقریبا تمام شکمم اب شد وزنم رسید به شصت و یک، و ناگفته هم نماند من به الت سندرم روده این ماه چندین بار دمنوش بابونه غلیظ درست کرردم خوردم که حس میکنم اونم علاوه بر کاهش وزن خیلی تاثیر داشت، 

نتیجه این که من ۱۸ام ماه قبل پریود شدم، و دقیقا با رعایت رژیمم و دمنوش روز چهاردهم دوره پریودم تخمک گذاریمو حس گکردم و ترشحات خیلی زیاد امروز نوزدهمه و من دلدرد پریودم شروع شده از دیروز تقریبا و انشاالله تا دوسه روز دیگه میدونم که میشم،واقعا خوشحالم که راهشو پیدا کردم، و باورم نمیشه اینقدر دقیق شده باشه 

فقط شروع کنید کاهش وزن و حجم شکم چربی شکم مانا تخمگذاریتونه .. 

توجه🚫🚫دمنوش بابونه طبع بسیار گرمی داره برای خانمای باردار فکر کنم مفید نباشه و باعث سقط بشه لطفا حواستونو جمع کنید و با مشورت دکتر مصرف کنید و اینکه عوارض دیگه ای هم داره برای افرادی که یبوست دارن تشدید میکنه و....خودسرانه مصرف نکنید