خب بعدش دیگت دیدم فایده نداره، شروع کردم با رژیم فستسنگ گرفتن توی خونه کم کردن وزنم،و متوجه شدم هرزمان که رژیمو شروع میکنم دییقا روزای اولش تا شکمم یکم میره داخل و با اب گرم توی حموم ماساژش میدم پریود میشم بعدش،
ماه قبلی اوایل رژیمم بلافاصله پریود شدم با تاخیر بعد از چند ماه بود و رعایت کردم هم زمان با روزه گرفتن و و تقریبا تمام شکمم اب شد وزنم رسید به شصت و یک، و ناگفته هم نماند من به الت سندرم روده این ماه چندین بار دمنوش بابونه غلیظ درست کرردم خوردم که حس میکنم اونم علاوه بر کاهش وزن خیلی تاثیر داشت،
نتیجه این که من ۱۸ام ماه قبل پریود شدم، و دقیقا با رعایت رژیمم و دمنوش روز چهاردهم دوره پریودم تخمک گذاریمو حس گکردم و ترشحات خیلی زیاد امروز نوزدهمه و من دلدرد پریودم شروع شده از دیروز تقریبا و انشاالله تا دوسه روز دیگه میدونم که میشم،واقعا خوشحالم که راهشو پیدا کردم، و باورم نمیشه اینقدر دقیق شده باشه
فقط شروع کنید کاهش وزن و حجم شکم چربی شکم مانا تخمگذاریتونه ..
توجه🚫🚫دمنوش بابونه طبع بسیار گرمی داره برای خانمای باردار فکر کنم مفید نباشه و باعث سقط بشه لطفا حواستونو جمع کنید و با مشورت دکتر مصرف کنید و اینکه عوارض دیگه ای هم داره برای افرادی که یبوست دارن تشدید میکنه و....خودسرانه مصرف نکنید