2777
2789

همه چی از اعتکاف پارسال شروع شد و معجزه خدا رو به چشمام دیدم تو زندگیم 

من ادم مذهبی یا معتقدی نبودم ولی چون همه دوستام تصمیم گرفته بودن برن اعتکاف منم صرفا چون میخواستم فقط کنار دوستام باشم رفتم خب اونجا ک رفتم شب دوم همه دوستام مشغول یه چیز شدن یکی مشغول عبادت یکی خواب یکی درحال بازی کردن با بقیه حوصلم سر رفت گفتم یکم نماز بخونم برای اموات یه جای خلوت مسجد رو که تاریک بود یکم فقط روشن بود رو انتخاب کردم چون نزدیک سحری بود دیگه رفتم و دو رکعت نماز خوندم بعدش نشستم با خدا حرف زدم بعدش دیدم چقد سبک شدم چقد حس خوبی داشتم شب بعدش هم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون حس خوب گرفته بودم گفتم بازم اینکارو بکنم دیگ. نماز نخوندم فقط حرف زدم با خدا فرداش که دیگ روز اخر بود یه خانوم اومد پیشمون یه تیکه کاغذ کوچیک هایی رو تو شیشه کوچیک کرده بود قشنگ با سلیقه گفتن باز کنید ببینید چی داخلش نوشته من ک باز کردم نوشته بود با خدا بیشتر حرف بزن صداتو دوست داره نگرانته خیلی حالم عجیب بود اصلا یجوری شده بودم تا اینکه 

عزیزم به پدر مادرت احترام میزاری ؟

مثلا ممکنه با یکیشون قهر کنی و یا بحث؟ 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
عزیزم به پدر مادرت احترام میزاری ؟مثلا ممکنه با یکیشون قهر کنی و یا بحث؟

اگر پدر فرزندش رادوست نداشته باشه وحتی بگا خونه ام نیا تکلیف جیه. باخودم عهدبسته ام تازنده ام دیگه خونشون نرم

دوتادختر دارم شاه نداره. ❤️دخترهای قشنگم خوشبخت بشید الهی😘

گفتم خدایا من میخام نمازم رو بخونم از این در مسجد که رفتم بیرون میخام دیگ نمازم رو بخونم خلاصه از اعتکاف اومدیم و با یه حال خوش نماز رو شروع کردم دو هفته گذشته بود که یه موضوعی پیش اومد که پای ابروم وسط بود خیلی دلم شکست گفتم خدایا من گفتم نماز میخونم اگه منو دوست داری میبینی 

عزیزم به پدر مادرت احترام میزاری ؟مثلا ممکنه با یکیشون قهر کنی و یا بحث؟

اره همه جوره احترام شون رو دارم شده ازشون دلخور باشم ناراحتیم رو سر خودم خالی کردم و سر اونا نه تو خودم ریختم

اصن نمازبشددددت عالیه قشنگ حضورخدارو حس میکنب🥲

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

قضیه خیلی جدی بود فکرشو نمیکردم هیچ جوره بتونم ابروم رو بخرم فقط گفتم خدایا خودت یکاری کن دیگه گفتم تازه باهات اشنا شدم از صمیم قلب نذار ابروم بره با اینکه تقصیری نداشتم 

ابروم جمع شد قضیه کلا جمع شد اونجا دیگ فهمیدم خدا هم منو دوست داره علاقم بهش خیلی شدید تر شد منی که نماز نمیخوندم شده بودم نماز شب خون قران خون 

تا اینکه باز حس میکردم یه چیزی کمه هنوز کامل نشدم

کم کم فکرم رفت سمت با حجاب شدن و چادر فکر کردم دیدم خیلی علاقه مند شدم به چادر رفتم خریدم و شدم چادری من یه ادمی بودم اهل اهنگ و رقص و خوشگذرونی انقد تو نماز شناخت خدا و اهل بیت درگیر شده بودم که دیگ از اونا فراموش کرده بودم