2777
2789
عنوان

مستاجر پروی نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 129 پست

کوروش کبیر ی جمله ایی داره میگه"من ترجیح میدم خودمو تغیر بدم نه دنیارو، چون کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاس" حق با توعه ولی کاریشون نمیشه کرد اینطوری بمونی هم ارامشو نداری هم پیشرفت، سر صبح ناهار و خوراکی و کتاباتو بزار تو کوله پشتی برو کتابخونه بمون، هروقتم خسته شدی میتونی بری تو نمازخونش استراحت کنی، در مورد تیم دخترشون هم واقعا نمیتونی بگی پوشششو تغیر بده که دختر شما تقلید نکنه، اصلا منطقی نیست:/ بازم همون قضیه ی کفس پوشیدن یا فرش کردن دنیاس

نه دختر ۱۳ ساله رو ندیدم مو زنگ بزنه مگه برای ۱۸ سال به بالا نیست مو رنگ زدن؟

الان زیاد شدن خانواده های بعضیا مشکل ندارن 

خودم رنگ مو بعد از  ۱۸ سالگی رو ترجیح میدم

روی تخته سیاه جهان،با گچ نور بنویس *  .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوروش کبیر ی جمله ایی داره میگه"من ترجیح میدم خودمو تغیر بدم نه دنیارو، چون کفش پوشیدن راحت تر از فر ...

ببینید من نمیخوام کسی رو تغییر بدم من فقط میخوام توی خونه خودم با آرامش زندگی کنم و حریم شخصی هم داشته باشم

برای حل مشکلاتم لطفا صلوات بفرستید

الان زیاد شدن خانواده های بعضیا مشکل ندارن خودم رنگ مو بعد از ۱۸ سالگی رو ترجیح میدم

رنگ موش به من ربطی نداره من فقط اومدم اینجا درد و دل کنم و درکم کنند

کوروش کبیر ی جمله ایی داره میگه"من ترجیح میدم خودمو تغیر بدم نه دنیارو، چون کفش پوشیدن راحت تر از فر ...

نه عزیزم من کتابخانه راحت نیستم دوست دارم توی خونه درس بخونم

دوستان ممنون از کسایی که درکم کردن و به درد و دلم گوش دادن 

کسایی که درکم نکردند هم خب حق دارند اونا که مشکلات من رو ندارن به قول یکی میگفت تا با کفش های کسی راه نری نمیتونی بفهمی دردش چیه این مثله 

🌸 #دعابہ_جهت_نجات_ازهمسایه_بد

💯مردے شڪایت ڪرد بہ امام حسن علیه السلام از همسایه بد ڪہ اذیت می کند . امام علیه السلام به او گفت چون نماز مغرب و عشاء را خواندی دو رکعت نماز بخوان

و بعد از آن بگو :

يا شَدِيدَ الْمِحَال

يَا عَزِيزُ أَذْلَلْتَ

بعِزَّتِكَ جَمِيع

ما خَلَقْتَ اكْفِنِي

شرَّ فُلَانٍ بِمَا شِئْتَ

و بہ جاے فلان نام همسایه را می برے

📕منبع : بحارالانوار ج 84 ص 103

🔑📑با نشـــر ادعــیه در ثــواب آنها شریــک شویــد⇣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

تو این مورد حق دارین سروصدا زیاد دارن اونا یاید رعایت کنن ولی خب دارن اجاره میدن به شما مفتکی ننشست ...

نه اجاره نمیدند مفتی نشستن من اینجا گفتم رنگ موش رو اصلا توی زندگیشون دخالت نمیکنم