2777
2789
عنوان

هر سوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 137 پست
دیگه بریدم....از همشون خواستم ولی ندادن ، از بزرگشون تا کوچیکشون .(منظورم ترتیب زمانی ظهورشون هست نه ...

خب شاید به نفعت نیست عزیزم 

چرا اصرار میکنی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
کی تموم میشه

چی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب شاید به نفعت نیست عزیزم چرا اصرار میکنی؟!

فکر نمی کنم اینطوری باشه.

یعنی چی که به نفعم نباشه.

برای همه به نفعشونه به من که رسید آسمون تپیپد .

البته که خدا با همه یه جور برخورد نمیکنه ولی مگه من گناهم چی بوده که سزاوار چنین بی محلیم

فکر نمی کنم اینطوری باشه.یعنی چی که به نفعم نباشه.برای همه به نفعشونه به من که رسید آسمون تپیپد .الب ...

نه عزیزم 

من نمیدونم چیه 

ولی خب زندگی همه آدما باهم متفاوته 

چون ظرفیت و شخصیت و شرایط آدما متفاوته 

خدا خودش بهتر میدونه چی برات خوبه 

اینجوریم نیست که همه آدما همه چی داشته باشن 

خیلیا هم ندارن فقط به دور و بری هات نگاه نکن 

بیشتر ببینید
این غافله عمرم

هیچکی جز خدا نمیدونه که عمر من یا شما تو این دنیا چقدره و تا می قراره زنده بمونیم هرموقع وقتش برسه میری مطمئن باش انقد نگران نباش 

بیشتر ببینید
نه عزیزم من نمیدونم چیه ولی خب زندگی همه آدما باهم متفاوته چون ظرفیت و شخصیت و شرایط آدما متفاوته خد ...

نمی دونم خدا کجاست 

یا داره چی کار مکنه و حواسش به کی پرته.

ولی اگه باشتش  و یه  روز پیداش بشه ،فقط به خاطر این درد و غمی که تو بطن زندگیمه و خیلی وقت دارم حسش می کنم و داره سینمو از هم میشکافه ، حتما ازش جواب می خوام .

نمی دونم در قبال این تباهی روزگارم بعداً قراره چی بهم بده 

ممکنه معادلات رو یه جوری پیش ببره بعداً بدهکارم بشیم 

نمی دونم خدا کجاست یا داره چی کار مکنه و حواسش به کی پرته.ولی اگه باشتش و یه روز پیداش بشه ،فقط به ...

خدا همیشه باهاته کنارته 

تو خودت روحت جزئی از وجود خداست 

حتما همه اینا حکمت داره مطمئن باش 

ان شاء الله روزای خوب زندگیت هم میرسن 

گاهی وقتا هم این فشارها یا سختی ها تو نسل های 

بعدی مون اثرش رو میزاره 

ینی بخاطر سختی هایی که ما تحمل کردیم نوه مون یا بچه های نوه مون یا بچه های خودمون عاقبت بخیر میشن یا ممکنه یه سختی یا فشار از زندگی اونا برداشته بشه 

من نمیدونم میگم شاید اینچیزا هم باشه ولی قطعا اینا پیشه خدا گم نمیشه اگه ناشکری نکنیم قطعا جواب میگیریم 

بیشتر ببینید
خدا همیشه باهاته کنارته تو خودت روحت جزئی از وجود خداست حتما همه اینا حکمت داره مطمئن باش ان شاء الل ...

خدایی که اجازه نمیده حسش کنم.

پشتم گرم نیست به بودنش 

و هیچ امیدی بهش ندارم رو نمی خوام

خدایی که اجازه نمیده حسش کنم.پشتم گرم نیست به بودنش و هیچ امیدی بهش ندارم رو نمی خوام

ینی چی اجازه نمیده حسش کنم؟! 😐

اگه منظور شما از حس کردن لمس کردنه بله نمیشه چون جنس خدا با جنس ما متفاوته اگه قرار بود جنس خدا با جنس ما یکی باشه که 

بیشتر ببینید
ینی چی اجازه نمیده حسش کنم؟! 😐اگه منظور شما از حس کردن لمس کردنه بله نمیشه چون جنس خدا با جنس ما مت ...

خدا کامل نبود مثل ما ناقص بود مثل ما محدود بود 

ظرفیت وجودی ما و ظرفیت این دنیا اینجوریه که نمیتونیم خدا رو ببینیم یا صداشو بشنویم ببین مثلا یه مثال قریب به ذهنش یجورایی این میشه که ما لیوان هستیم و خدا پارچ مثلا به یه لیوان چجوری میخوای یه پارچ رو نشون بدی؟! لیوان بیشتر از همون مقدار 1 لیوان خودش گنجایش نداره آب نگه داره که بخواد بفهمه پارچ چقدره ماهم همینطوری هستیم این دنیا اینطوریه گنجایش و ظرفیت نداریم 

بیشتر ببینید
خدایی که اجازه نمیده حسش کنم.پشتم گرم نیست به بودنش و هیچ امیدی بهش ندارم رو نمی خوام

بجای لمس کردن اینهمه نشونه خدا برات گذاشته که با دیدن اونها و فکر کردن درموردشون براحتی میتونی متوجه بشی که خدا وجود داره و هست اگه قوانین این دنیا رو خوب بلد باشی متوجه میشی 

بیشتر ببینید