2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قربون مهربونیت برم من..چه خوب

💙

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چرا انقدر غمگینی چی شده عزیزم🥲🫂❤️

درگیری بخاطر عشق یک طرفه 

اونقدرا که فکر میکردم عشق زیبا نبود 

شایدم موضوع عشق یک طرفه اونقدرا زیبا نبود

من اسمشو میزارم مرگ خاموش اما ازاونجایی که تو به طرف مقابلت از حست نگفتی اما اون میدونه که تو دلت چی میگذره و خودش هم اونقدری مغروره که حتی تلاشی هم نمیکنه.

برای همین اسمشو میزارم مرگ خاموش تو زنده ایی میگی میخندی اما از درون داری درد میکشی،دردی که ممکنه باهاش کنار بیایی اما همیشه مثل یک زخمه روی سینت 

اینکه حتی دوستات هم بخوای حمایت و طدفداری از تو 

جلوی اون بدت رو بگن کار رو سخت تر میکنه

شاید باهاش کناز اومده باشم شایدم بخاطر این هست که مدت ها طرفو ندیدم نمیدونم..

درکل انتظار ندارم حرفامو بشنوم من همیشه باعث میشم توی خاطر دیگران برای به یاد آوردن من فقط یک سر درد باشه 

اونقدری که حرف می‌زنیم باعث سردرد ی ملت میشه..

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

درگیری بخاطر عشق یک طرفه اونقدرا که فکر میکردم عشق زیبا نبود شایدم موضوع عشق یک طرفه اونقدرا زیبا نب ...

سعی کن یا یکی دیگه آشنا شی به مرور اون عشق یه طرفه رو فراموش میکنی جداشدن ازش برات راحت میشه 

منم عشق یه طرفه رو تجربه کردم پیر شدم ولی اخرشم ولش کردم🥲❤️‍🩹🫂

میدونی عشق یک طرفه مثل یک ویروس میمونه هیچکس نمیتونه بگه که تجربه نکردم..

من میخوام بهش بگم اما ی حسی بهم میگه که بیخیالش بشم 

اما دلم نمیخواد بعدا به این فکر کنم که چرا هیچ تلاشی نکردم..

سعی کن یا یکی دیگه آشنا شی به مرور اون عشق یه طرفه رو فراموش میکنی جداشدن ازش برات راحت میشه

آشنا شدم اما هر حرف طرف هر رفتاری که اون فرد میکنه منو یاد شخصی که دوسش داشتم اما حسی بهم نداشت میندازه.