من سه سال بعد گواهینامه پشت فرمون نشستم الان چندماه گذشته هنوز کامل مسلط نشدم چون کسیو ندارم ازش بپرسم مجبورم با کلیپهای اینستا یاد بگیرم
جاهای خیلی دورم مثل شهرستان میترسم برم آخه هنوز کامل قوانین رو نمیدونم
❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️ 🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید مسخره باشه ولی من ار اتفاقی ک هنوز نیوفتاده و تجربه نداشتم میترسم
مسخره نیست منم این مشکل رو دارم فقط رانندگی نیست تو همه موارد این مشکل رو دارم
یه اسم داره اسمش یادم رفته
❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️ 🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺
من دس فرمونم بد نبود شهرستان میرفتم خداروشکرامان از چشم شور زن عمو شوهرم فهمیده بود به من گفت ماشالل ...
منم مادرشوعرم اینخوریه سر همین همیشه از مشکلاتم میگم تا چشمم نزنه
مسخره نیست منم این مشکل رو دارم فقط رانندگی نیست تو همه موارد این مشکل رو دارم یه اسم داره اسمش یادم ...
ترس از شکست رو دارم و متاسفانه یه مدت هست ک منو از زندگی فلج کرده نمیتونم کار بزرگی کنم چون از شکست واهمه دارم یه مدت پیش تراپیست رفتم تاثیری نداشت الان سعی میکنم کارای کوچیک رو هندل کنم و نترسم ازشون ولی برای کارهای بزرگ ک ریسک مالی یا هرچیز دیگه داره ترس هست
خب منم از مشکلاتم میگم ولی اونا حرف پیشرفت های آدمو میزنن چیکار کنمیه جور شدم حتی قوانین صحبت و پنها ...
ازشون دوری کن مجبور شدی بری پیشش ون یکاد بخون