2777
2789
عنوان

بزرگترین خلئی که تو زندگیتون دارین چه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 76 پست
کاش میشد از اول زندگی کنمیکی از دلایلی که دارم تلاش میکنم از این کشور برم همینهاینکه جوری زندگی کنم ...

منم ی مدت طولانی ازعمرم رو توهمین حسرت سوزوندم.ولی اصلا بخاطراون روزاناراحت نیستم.خودم رو پیداکردم.میدونم چی میخوام.چالش های زیادی توزندگیم دارم ولی واقعا امیدوارانه جلو میرم.همین دیشب لحظه هایی روگذروندم که بابتش سه سال صبرکردم.اوایل عصبی بودم اواسط غمگین ولی اواخر فهمیدم راه چیه همونو رفتم و دیشب شک وتردیدی برای انجامش نداشتم

چقدر شما حرف دل منو میزنیواقعا گاهی با خودم روراست نیستم و خودمو گول میزنم که من اینو میخوام اما در ...

تمام چیزایی که خودم فهمیدم و دردایی که خودم کشیدم راه هایی  که خودم رفتم تلاش هایی که کردم همه رودرنظر گرفتم وجواب روبراتون می نوشتم.ی جورایی نامه به خود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تمام چیزایی که خودم فهمیدم و دردایی که خودم کشیدم راه هایی که خودم رفتم تلاش هایی که کردم همه رودرن ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی 💫

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی 💫

عزیزم ازخدا میخوام عاقبت بخیر و سلامت باشید.

هرجای این دنیاکه زندگی کنی حال دلت خوب باشه الهی آمین.

پیشنهادمیکنم حرفای دکترآذرخش مکری رو دنبال کنی.

کناب زندگی خودرادوباره بیافرینیدرومطالعه کنی.

ی مدت اصلا به بدبختی ها ومشکلات دیگران گوش نده.خسته ودرمونده میشی.مخلص کلام اینکه سعی کن به خودت کمک کنی وهرجانیازداشتی کمک بخواه.

خیلی خوشحال شدم ازهم صحبتی باشما🍀

امیدوارم خدا دو تا دسته گل بهت بده که سختی ها و غم و غصه های این روزهاتون رو بشوره ببره همینجور که ب ...

سلام جان اشتباهی پیام من رو ریپلای کردید.

ولی چقد این دعاتون برام آشناس.

الان دوتا دسته گل دارم که همه ی غم‌و غصه هاموشسته وبرده😀

الهی که اون خانم هم به ارزوش برسه و بچه به بغل تو جاده ی زندگی بدوئه😄الهی آمین

عزیزم ازخدا میخوام عاقبت بخیر و سلامت باشید.هرجای این دنیاکه زندگی کنی حال دلت خوب باشه الهی آمین.پی ...

ممنون عزیزم 

چشم

منم خیلی خوشحال شدم 

🌱💙

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

دقیقا مشکل خودتو دارم.

دیشب با همسزم رفتیم خونع پدرم. بعد ک ما نشستیم چند دقیقه بعد مادرم التماسش میکرد از اتاق ار پا گوشی بیاد بیرون !!!!! اومد   دو دقیقه نشست و بعد زفت تو اتاق دراز کشید 

سال یک بار میریم خونش عید فقط.

البتع این درد در برابر دردایی  کشیدم اصلا درد نیست.

خدایا شکرت