Why is all happening with my? / زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .
منم یه دلیلش هم اینه که خیلی زن ستیزه و این رفتاراش ناراحتم میکنه
یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 دختر آذربایجان🌙، عاشق شهرم تبریز♥️ 👗👠Sewing and clothing design بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم
منم همینطور عزیزم بابام به شدت بد اخلاق و بد دله و دست به زنم داره و دشمنمه صبح تا شب الکی فحش میده به من و تحقیرم میکنه اونم بدون دلیل راز دستش همشم بهونه گیر میاره که با مشت بزنه توی سرم توی این ۱۹ سال عمرم خیلی کتکم زده مثلا چند روز پیش داشتم قران میخوندم اومد زد توی سرم چند بار با مشت مشت هاشم مثل آهن سنگینه خسته شدم دیگه از دستش جسم و روحم نابود شده یه روانی دیوونست که توی دنیا مثلش نیست
در دوچشم من نشین ای آن که از من من تری❤ شعری از مولانای جان
منم یه دلیلش هم اینه که خیلی زن ستیزه و این رفتاراش ناراحتم میکنه
پدر من عاشق پسرها شه همیشه با من مثل جنس دوم رفتار کرد اولویت دوم بودم بهترین وسایل برای پسرهاش بود انقدر بهشون آزادی داد و احترام گذاشت که الان اعتماد به سقف دارن برعکس من که اعتماد به نفسم نابود شده