2777
2789
عنوان

بعد از سقط چی بخورم حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاچی درست کن

ما مغز کردو رو میکوبیم باهاش حلوا درست میکنیم من خودم شیرین دوس دارم شیرین درست میکنم بعضیا با نمک

تا چند روز صبحونه ارده وشیره  

تخم مرغ 

گردو و اینطور چیزا بخور خیار گوجه نخور حداقل تا ۴۰ روز

اگه میتونی چند روز شیر و یه قاشق عسل و زرده تخم مرغ و قاطی کن چند روز ناشتا بخور خیلی خوبه یا یکم کره با خرما تفت بده با نون بخور

شکمت با روغن سیاه دونه یا زیتون یا هرچی که طبع گرم داری در دسترس هست چری کن با یه شالی چیزی ببند

آب سرد اصلا نخور

تا میتونی چایی دم کن تو فلاسک با چیزا گرم مث هل و دارچین و میخک هرموقع احساس تشنگی کردی بخور حتی اگه عطشت زیاد شد آب سرد نخور فقط چایی که دم کردی 

خیلی مراقب باش سقط خیلی بد 

بدتر زایمان

یعنی این شوهرت یه پوئن مثبت نداره 

درد سقط هزاران بار بد تر از درد زایمان و این اینجوری 

بعد تو تاپیکهای دیگه ملت دنبال شوهرن .

کاش ببینن این تاپیکارو اعصابم خورد شد ا۶

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
ببینم فردا حالم بهتر شد خودم برم بگیرم چون وضعيتم داغونه

حالت رو میفهمم منم 😭. مخصوصن روزای اول خونریزی ودضعف فروردین پارسال همین وضع بودم داغون شدم نابود شدم.... بعذ کلی سال انتظار دومی رو باردار شدم ولی منم شش هفته نی نی نموند خیلی داغون شدم... تاالانم یادش میفتم اشکام میاد.. انشالله زودتر خوب شی توام

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
نمی‌دونم ولی هر جور بود کاش پیش مادرت میرفتی وقتی اینجا شوهر وخانوادش اهمیت بهت نمی‌دن می‌دونم ناراح ...

اینا درست نمیشن دخترم ۸ سالشه همش میگه من آبجی داداش میخام . مادرم کارایه خودشو نمیتونه بکنه میرم اوجام باید کارایه اونم بکنم 

یعنی این شوهرت یه پوئن مثبت نداره درد سقط هزاران بار بد تر از درد زایمان و این اینجوری بعد تو تاپیکه ...

دوسش دارما بخدا همیشه ام از خدا میخام بهش سلامتی تن سالم بده سایه اش از سرم کم نشه 

ولی بیخیاله اصلا خیلی 

دوسش دارما بخدا همیشه ام از خدا میخام بهش سلامتی تن سالم بده سایه اش از سرم کم نشه ولی بیخیاله اصلا ...

هی ...

امان از عشق 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
اینا درست نمیشن دخترم ۸ سالشه همش میگه من آبجی داداش میخام . مادرم کارایه خودشو نمیتونه بکنه میرم او ...

پس فکر کردم بچه اولت بوده دیگه ده سال گذشته یه دختر هم داری خدا برات نگرش داره ولی دیگه شما میدونی اینجور هستن آخه به حرف دخترت که نباید بری با ردار بشی خوب زایمان و..همه رسیدگی میخواد حالا این چند روز میگذره از دخترت سعی کن تو کارات کمک بگیری 

دیگه خدا کس بی کسان هست خودش کمکت کنه منم دوبار زایمان کردم خودم پاشدم با بدبختی کار خودم و بچه ها رو کردم شاید باورت نشه به خودم تلقین میکردم که درد ندارم هر چند بود کمتر حس میکردم چون ناچار بودم بخیه عملم باز شد با بدبختی خوب شدم دیگه گذشت دیگه برای شما هم میگذره 

کاچی درست کنما مغز کردو رو میکوبیم باهاش حلوا درست میکنیم من خودم شیرین دوس دارم شیرین درست میکنم بع ...

دستت درد نکنه عزیزم هیچیو ندارم خدا بهم قوت بده فردا برم بخرم سقط آدمو میندازه