2777
2789
عنوان

چرا بچهای این دوره اینقدر ببخشید یه دنده و لجباز و وحشی و خود خواهن

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 57 پست
زدی زیر گوشش ؟ هر بلایی سرت بیاره حقته پسرم ۱۳ سالشه شیطون ترین بچه فامیل بود یکبار دستم روش بلند نش ...

دست بلند کردن یا نکردن هنر نیست

هرکسم که بلند کرد دلیل بر بنده بد بودن نیست

شما هم قاضی نیستی بنده خدا

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما انسان خوبی هستی من انسان بدی هستم اوکی شد دلتون خنک شد ؟ حالتون خوب شد ؟ چقدر دلسوزین شما و ص ...

مهم نیست چه فکری کردید یا حلال نمیکنید.  مهم اینه بازخورد رفتار زشت خودتون رو ببینید هر بچه یه نسله اینکه حالتون بده آسیبی که به روح ‌روان بچه میزنید و تاثیرش توی یک نسل باقی میمونه رو توجیه نمیکنه . اگر از رفتار خودتون ناراحتید خیلی سریع برید پیش مشاور تلاش کنید بچه رفتارش نرمال بشه و خودتون هم ارتباطتون با بچه اصلاح بشه 

دست بلند کردن یا نکردن هنر نیستهرکسم که بلند کرد دلیل بر بنده بد بودن نیستشما هم قاضی نیستی بنده خدا

اتفاقا صبر و تلاش برای ارتباط درست هنره . کتک زدن کلا توی خانواده ما فاجعه است پدرم ۵ تا بچه داره هرگز دستش روی ما‌بلند نشد ۳ تا نوه داره هیچ کدوم کتک نخوردن . تربیت شدن توبیخ شدن ولی کتک نخوردن . منم نمیگم بنده خوبی هستم یا استارتر بنده بدیه ولی این رفتار غلطه حتی اگر بهترین آدم دنیا انجامش بده 

زدی زیر گوشش ؟ هر بلایی سرت بیاره حقته پسرم ۱۳ سالشه شیطون ترین بچه فامیل بود یکبار دستم روش بلند نش ...

چرا عذاب وجدان میدی بهش ؟ ایشونم ادمه سنگ‌که نیست چندبار پشت سر هم بداخلاقی ببینه لجبازی ببینه عصبی میشه خودتو چی فرض کردی ؟ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

اورژانسی برید پیش روانپزشک تراپیست هم نه روانپزشک 

موفق باشید

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اتفاقا صبر و تلاش برای ارتباط درست هنره . کتک زدن کلا توی خانواده ما فاجعه است پدرم ۵ تا بچه داره هر ...

ترخدا بچتو تربیت کن فقط

شلوغ ترین بچه ی فامیل نباشه

تا بقیه تزدن تو گوشش تو بزن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

بخاطر اینکه بهش زیادی امتیاز دادی اینجوری شده وگرنه چرا بچه های قدیم اینجوری نبودن بخاطر اینکه قرار بوده شبیه مادرامون نشیم داریم یه نسل خودخواه تربیت میکنیم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
چون توی خانواده ام هیچ بچه‌ای کتک‌ نخورده .

افرین به شما قرار نیست این نسخه رو برای همه بپیچی