2777
2789
عنوان

با جاریم چ برخوردی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 75 پست
ما حیاط نداریم ولی خداییش حیاط شستن خیلی حال میده حتما خوشش میاد بنده خدا 😅😅

خب حیاط اون تنها نیست مشترک با اینک من قبلا گفتم ناراحتم میکنه الان خیلی وقته این کارو نکرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مثل من عاشق آب بازیه، دنبال بهانه است😁

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
روزیکه بدونی دنیاارزش این حرص خوردنارونداره به این چیزهای جزئی وپیش پاافتاده گیرنمیدین

دست خودم نیست میگم چرا مگ نمیدونه من بهم برمیخوره یا این حرکتو دوست ندارم مگ من کاری میکنم ک اون ناراحت بشه

وقتی بارون زده چه دلیلی داره حیاط بشورین.همیشه یک جارو بکشید ؛ بره.تو این بی آبی؛ حیاط شستن دیگه چه ...

ن فقط این حتی خیابون ها هم هنوز گل الودن من خواستم فردا ک افتابی بشورم 

دست خودم نیست میگم چرا مگ نمیدونه من بهم برمیخوره یا این حرکتو دوست ندارم مگ من کاری میکنم ک اون نار ...

ولش کن بزارکارخودش بکنه ،با ی خنده وتشکر بگذر،یا ی جای دیگه جبران کن بجاش ی کاری انجام بده