2777
2789
عنوان

بعضی از ازدواجای سنتی ظلم به دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
منم به زور شوهر دادن خانواده شوهرم با اینکه بارها مخالفتم رو بهشون اعلام کردم ولی اینقدر اومدن و رفت ...

منم ی بار جداشدم هرخواستگاری میاد میگن باید صحبت کنی آخه من چ خیری از ازدواج دیدم

والا حس میکنم بیشتر شده تازگیا

اطراف من که چوبشو خوردن جرئت دخالت ندارن برای بقیه 

همه فامیل به جون هم افتادن به خاطر اختلاف دو نفر

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از همین میترسم

حالا جالب اینجاست شوهرم مرد خوبیه زندگیم هم از خیلیا بهتره ولی همون خانواده شوهر چشم دیدنم رو ندارن دوساله عید هیچکس خونم نمیاد با حسادت کاری کردن که آرزوی مرگ خودم رو دارم 

حالا با قضیه تو موافقماوللی ازدواجا سنتی بیشتر موفق تره تا امروزی

نسبت به اسم ازدواج سنتی فوبیا دارم چون هر خواستگار سمتی برام اومد عیب بزرگ داشت انگار پسرشون مونده رو دستشون به زور میخوای دختر یکیو بگیرن در به در دنبال دخترن. خودم از جامعه انتخاب کنم بهتره تا گرفتار همچین‌ادمایی باشم

هر چیزی خوب و بد داره ،همین امروز ظهر دختره تاپیک زده بود با عشقش ازدواج کرده بود زندگی رو براش زهر ...

اشتباهی که خود آدم منجر بهش میشه دردش کمتره تا اینکه به زور اجبارت کنند به ازدواجی که قلبت رضا نیست 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نسبت به اسم ازدواج سنتی فوبیا دارم چون هر خواستگار سمتی برام اومد عیب بزرگ داشت انگار پسرشون مونده ر ...

خوب هر کی قصد ازدواج داره

دنبال دختر میگرده دیگه

به نطر من مشکلی نداره.

ازدواج امروزی که بدتره پسره ۵۰ نفرو دیتمالی کرده اومده

خوب هر کی قصد ازدواج دارهدنبال دختر میگرده دیگهبه نطر من مشکلی نداره.ازدواج امروزی که بدتره پسره ۵۰ ...

اتفاقا اکثر خواستگارام که سنتی اومدن همون ۵۰نفرو دستمالی کردن حالا دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده ن. نمیشه گفتن هر کی میخواد سنتی ازدواج کنه خودش آقاس و با نجابته

اتفاقا اکثر خواستگارام که سنتی اومدن همون ۵۰نفرو دستمالی کردن حالا دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده ن. ن ...

دقیق ازدواج سنتی بیشتر به خواست خانواده هاس طرف حتی زن صیغه ای هم داره ولی مادرش رضایت نمیده همون عقد دائم کنه میگه باید بری خواستگاری دختر فلانی و بدبختش کنی/:

اینکه یک دختر آگاه باشه و با رفت و آمد حفظ چارچوب طرفشون بشناسه بهتره

البته بعضی پسرا هم که با طرح دوستی وآشنایی میان جلو ممکنه خوب و بد داشته باشند همش برمی‌گرده به عاقل بودن دختر که گول حرفارو نخوره آگاهانه انتخاب کنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من میشناسم تک پسر بود و بچه آخر خانواده خصوصا مادر خییییییییلیییییی پسر دوست.اولش مادرش براش انتخاب کرد دختر از آشناهای خیلی دور مادر بود و تو یه دانشگاه هم درس میخوندن با پسر.

پسر هم واقعا خوب و مودب و... ولی ۳ ماه بعد عقد دختر خیانت کرد و گفت یکی دیگه را میخواستم و خانواده ها اجبار کردن.پسر واااقعاااا شکست بعد طلاق بخاطر ادامه تحصیل و کاراموزی نمیدونم یه همچین چیزی پسر رفت یه شهر دیگه اونجا از یه دختر فروشنده خوشش اومد دختر هم خیلی متین و باوقار و خانوم خانواده خییییییلییییی مخالف بودن و صرفا بخاطر اینکه دختر دیپلم بود چقدر سنگ انداختن جلوشون و حتی پسر خودش همه هزینه ها را قبول کرد کارمند بود ولی خب باز هم کمک خانواده لازم بود که یه هزاری کمک نکردن و دل این دوتا جوان خون شد تا بهم رسیدن هنوزم که هنوز با اینکه بچه دارن خانواده پسر همیشه با طعنه کنایه با عروس حرف میزنن که پسرمون کارمند و تو دیپلم خانه داری و شکرخدا کن خوب جایی اومدی و... دختر خیلی خوشگلم هست

من میشناسم تک پسر بود و بچه آخر خانواده خصوصا مادر خییییییییلیییییی پسر دوست.اولش مادرش براش انتخاب ...

مزخرفن همچین خونواده های خود شیفته ای خیلییی متنفرم از ازدواجای سنتی که همش با زورهههه