2777
2789

چند سال همسرم با خانوادش همین بود،طوریکه عروسی تک مسرشون نیومدن هیچ کدوم،اونم با وجود ۷تا خواهر،

خلاصه که اونم افسردس وروح وروانش تو عذاب،همسر منم در عذاب روحی  بود،چرا سر به سرش میزاری،خودتو بزار جا اون،سعی کن اشتیشون بدی،کاری که من بارها کردم تا همسرم از افسردگی دربیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند سال همسرم با خانوادش همین بود،طوریکه عروسی تک مسرشون نیومدن هیچ کدوم،اونم با وجود ۷تا خواهر،خلاص ...

موضوع خودش تنها نیست 

به من بی احترامی کردن 

مادرش گفت پسرم باید بین من و تو یکی انتخاب کنه 

تا تهش برو 

چون خیلی زیاده 

چند سال همسرم با خانوادش همین بود،طوریکه عروسی تک مسرشون نیومدن هیچ کدوم،اونم با وجود ۷تا خواهر،خلاص ...

این حرف رو بهم مستقیم زد بدون کنایه و اشاره 

که پسرم باید انتخاب کنه

عزیزم شوهر شما به هیچ وجه حق ندارن شما رو بزنن 

ولی ایشون خشم‌دارن واقعا آسیب دیده هستن 

بعد تو تاپیکای شما هستش که خانواده شما هم در حق شوهرتون کم لطفی میکنن ولی شما بزرگوارانه نگاه می‌کنین به اونا 

نمیشد به خاطر همسرتون یه کاری برای خانواده ایشون بکنین که آروم بگیرن؟ در حدی که حرمت شما هم حفظ بشه فقط به خاطر شوهرتون بخاطر اینکه گفتین آدم محترمی هست نسبت به خانواده شما در تاپیکای قبلیتون

عزیزم شوهر شما به هیچ وجه حق ندارن شما رو بزنن ولی ایشون خشم‌دارن واقعا آسیب دیده هستن بعد تو تاپیکا ...

بارها بهش گفتم بره بیاد و کاریش هم نداشتم 

اما من خودم از یر راه نیومدم که مادرش منو بشوره پهن کنه 

بهم بگه دیگه نمیخوام بیای نمیخوام ببینمت 

پسرم باید بین من و تو انتخاب کنه 

بعد این ادم ۳ سال یه زنگ نزنه 

حتی برای تسلیت گفتن به من 

اونوقت من با پسرش برم بگم سلام ما اومدیم؟؟؟؟

بارها بهش گفتم بره بیاد و کاریش هم نداشتم اما من خودم از یر راه نیومدم که مادرش منو بشوره پهن کنه به ...

شرایط خودتون رو قطعا بهتر میدونین ولی حتما پیش مشاوره برین تا شوهرتون بیشتر به شما آسیب نزده