2777
2789
عنوان

بهترین روش حذف آدما چیه

178 بازدید | 12 پست

ی دوستی ک از رابطه باهاش احساس خوبی نمی گیرید همو درک نمی کنید و نظرات و ایده های مختلفی دارید. 

اما همچنان اون اصرار دارع بمونه تو رابطه!!!

ی بار قاطعانه شفاف باهاش صحبت کردم ک اخلاق ما متفاوته دنیای ما متفاوته درکی از هم نداریم بیشتر از اینکه دلگرم شیمی خبی بگیریم همیشه مشاجره و دعواست باهم نباشیم بهتره

بازم پیگیر شد..

چه واکنشی نشون بدم بدون دلخوری مسیرمون جدا شه؟

دختره دوستم🌈🌧💚

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اگه دیگه با کسی ارتباط برقرار نکنم ناخوداگاه اروم اروم اینطوری میشم که دیگه پیام نمیدم یا خیلی کم میشه

دیگه همدیگه رو حضوری نمیبینیم 

اگه توی گپ یا کانال باهم بودیم از اونجا خارج میشم

دبگه این نفهمه راهی جز بلاک نیس😂

مسدود کردم 😂

بخدا اومد خونم گفت عید شگون نداره بیا آشتی کنیم 😐

وقتى از ته دل بخندی ؛وقتی هر چیزی را به خودت نگیری ؛وقتی سپاسگزار آنچه که هست باشی ؛وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی ؛آن زمان است که واقعا زندگی می کنی

من اگه دیگه با کسی ارتباط برقرار نکنم ناخوداگاه اروم اروم اینطوری میشم که دیگه پیام نمیدم یا خیلی کم ...

ینی آروم آروم جوری ک دلخور نشه فاصله بگیرم

مکالمه کوتاه کنم؟

منم یه رفیق داشتم اینطور بود خداروشکر از روزی ک عروسی کرد در شوهرش محو شد و خبری ازش نیس😂یه شوهر بر ...

واای خداروشکر 

شوهر داره آخه ایشون 😂

ای بابا سخت شد که😂 این دیگه شوهره براش تکراری شده

😂😂😂😂👌

ینی آروم آروم جوری ک دلخور نشه فاصله بگیرممکالمه کوتاه کنم؟

من به شخصه ادمیم اگه نتونم با کسی یا دوست قدیمی حتی راحت باشم حس کنم کم کم دیگه پیشش معذبم 

معمولا دسته خودم  نیست خیلی اروم اروم ارتباطو رفت امدم قطع میشه چون دوست ندارم  دلخور بشن

بالاخره یه زمانی خاطرات خوبیم داشتیم

خوده طرفم کم کم بیخیال میشه این اروم که میگم بعضی  وقتا برام تا یک سال 6 ماهم طول کشیده