2777
2789

دوستان این اکانت دخترخالمه چون حالم خیلی بد بود بهم داد از شما سوال کنم 

من دانش اموز سمپادم از دهم کلی درس خوندم کلی تست زدم‌ولی یکسری مطالب موند مثلا انحلال پذیری مثلا مدار مثلا معادله مثلثاتی که الان دارم میخونم نمیدونم چجوری بگم صفر نیستم از دهم با برنامه خوندم دوازدهم هر روز از تیر ماه روزی ۱۲ ساعت نخونده باشم‌ ۱۰‌ساعت و خوندم الان چندتا مشکل دارم 

۱ خیلی استرس دارم وقتی مطالبی رو میبینم که کمتر تسلط دارم 

۲ ازمون جامع درصد هام اصلا خوب نیست بین ۳۰ ۴۰‌ درصد میزنم 

۳ مثلا مدار رو نشستم فیلمش و دیدم و حس میکنم وقتم گرفته شد ولی قشنگ یاد گرفتم 

۴ ترم دو دوازدهم تسلطم خیلی کمه 

مشاور میگه همه همینن درست میشه 

خواهش میکنم خواهرانه نظر بدید 

من یازدهم همه نمره هام که تو نهایی میاد و بالای ۱۹ 

خواهش کردم منو بزارید جای خواهرتون 🤍   

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

وضعیتت خیلی خوبه بابا

یعنی میتونم قبول شم ؟!🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام گلم 

نگران چی هستی؟

معدل تاثیر زیادی داره که شما الحمدالله معدلت خوبه 

امسال هم نهایی هارو تلاش کن معدلت بالا۱۹ بشی و برا هر درسی ۳۰درصد بزنی یه رتبه خیلی خوب می گیری

اینکه میگی استرس داری یا حس میکنی تسلط نداری هم کاملا طبیعی هس...

فقط باید کنترل کنی 

فکرهای منفی رو دور کن از خودت تلقین نکن 

ان شاءالله موفق باشی🌹🌱

سلام عزیزم 

ببین اینو در نظر بگیر شما قرار نیست تو کنکوز ۱۰۰ بزنی پس اگه تسلطت یه جاهایی کمتره اصلا نگرانش نباش فوقش سوال های اون بحث رو نمیزنی 

آزمون هم که میگی کم میزنی خب عزیزم باید تحلیل آزمون خوبی داشته باشی ببینی ایراد کارت کجاست 

علمیه؟ بی دقتیه؟ استرسه؟ چیه 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

سلام گلم نگران چی هستی؟معدل تاثیر زیادی داره که شما الحمدالله معدلت خوبه امسال هم نهایی هارو تلاش کن ...

مشاور ها میگن تو دوره ت رو کامل کنی درصد به ۷۰ میرسه 🥲 من میترسم نرسه آخه خیلی تلاش کردم ۳۰‌درصد بزنم همش 🥲🥲؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم ببین اینو در نظر بگیر شما قرار نیست تو کنکوز ۱۰۰ بزنی پس اگه تسلطت یه جاهایی کمتره اصلا ن ...

ببین من دوره نکردم مثلا یسری بخش ها رو یادم رفته وقتی دوره میکنم میتونم بزنم تا ۲۰ فرودین یه دور دوره میکنم به نظرت به بالای  ۷۰ میرسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان همه چیزایی که گفتی به خاطر استرسه عزیزم 

تو اولا قرار نیست همه مباحث صد باشی ، مهم اینه اونقدری بلد باشی که کارت راه بیوفته 

ازمون جامع هام نمیدونم چطوریه همیشه درصدای ادم میاد پایین 

وضعیتت خوبهواسه استرست سعی کن زیاد آزمون بدیهمه رو مطالب کامل مسلط الان نیستناین چند ماه دوره طلاییه ...

مسلط میشم ؟🥲 حس میکنم یکسال دیگه بخونم تا تسلط ۱۰۰‌برسم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من دوره نکردم مثلا یسری بخش ها رو یادم رفته وقتی دوره میکنم میتونم بزنم تا ۲۰ فرودین یه دور دور ...

به نظرم اول دوره هاتو بکن بعد بیا رو آزمون 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

آره بابا پزشکی رو هم راحت ۱۶۰۰۰تا ظرفیت داره

اخه من واقعا زحمت کشیدم دوست دارم روزانه بیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40