2777
2789
متخصص گوش برو باید از سرت عکس بگیری. دید زرد از ام اس نیس تاری دید و دوبینی مربوط به ام اس

اره ام ار ای میرم وقت گرفتم . ولی گوشم ضعیف میشنوه دارم خفه میشم . ولوم گوشم کم شده  یهو گوشام میگیره و انگار میخ میکنی توش و بعدش اونروز شدید لرزش چشم گرفتم و بعدش گوشام اینا صب هم استفراغ کردم از اونروز گوشام ضیعف میشنوه . دکتر رفتم نوار گوش نرمال بود کورتون بزنم درس میشه ؟ میترسم بیشتر از ده روز شه اینطوری بمونه هیچی اثر نکنه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ام ار ای میرم وقت گرفتم . ولی گوشم ضعیف میشنوه دارم خفه میشم . ولوم گوشم کم شده یهو گوشام میگیر ...

اگه التهاب باشه اره کورتون خوب جواب میده.  زودتر پیگیر باش ان شالله مسئله مهمی نیس

اگه التهاب باشه اره کورتون خوب جواب میده. زودتر پیگیر باش ان شالله مسئله مهمی نیس

اخ دکتر‌گف نرمال هس نوار یدونه قطره بتامتازون و ویتامین ب یک نوشت خودم بگم‌میزنه کوتون ؟

میترسم درس نشم ده روز هم بگذره کورتون نزنم ب امید درس شدن😔

اخ دکتر‌گف نرمال هس نوار یدونه قطره بتامتازون و ویتامین ب یک نوشت خودم بگم‌میزنه کوتون ؟میترسم درس ن ...

خب نوار گوش نرمال بوده باید mri مغز هم چک بشه    پیش متخصص مغز برو و اینکه کورتون الکی نمینویسن باید التهاب دیده بشه

من خودن سه ماه علائم ام اس داشتم بعدش رفتم دکتر و کورتون زدم سریع خوب شدم نگران نباش

کورتون چقد زدین چه مدت و دوزش؟ چه دکتری رفتین که تجویز کرد؟ من ام ار ای اینا هیچی نشون نداده برا گوشم هم نوار نرمال بود ولی من مث قبل نمیشنوم راحت باید خیلی توجه کنم .😔 قبلا تا عمق مغزم کلمات میرفت و درک میکردم ولی الان سطحی میشنوم .

خب نوار گوش نرمال بوده باید mri مغز هم چک بشه پیش متخصص مغز برو و اینکه کورتون الکی نمینویسن باید ...

ن دیگ التهاب دیده نمیشه جایی .

نوار گوش هم من بزور متوجه شدم صداهارو به‌ادیولوژیست گفتم گف همون دیگ صداها ضعیفه ولی من مطمئنم قبلا بدد راحتتر میتونستم بشنوم الان بزور .

میترسم همینطوری بمونه‌گوشام خیلی ناراحتم مث قبل نیست .

اب دهنمو قورت دادنی انگار ی چیزی تو گوشم صدا میده .

خب نوار گوش نرمال بوده باید mri مغز هم چک بشه پیش متخصص مغز برو و اینکه کورتون الکی نمینویسن باید ...

ن دیگ التهاب دیده نمیشه جایی .

نوار گوش هم من بزور متوجه شدم صداهارو به‌ادیولوژیست گفتم گف همون دیگ صداها ضعیفه ولی من مطمئنم قبلا بدد راحتتر میتونستم بشنوم الان بزور .

میترسم همینطوری بمونه‌گوشام خیلی ناراحتم مث قبل نیست .

اب دهنمو قورت دادنی انگار ی چیزی تو گوشم صدا میده .

کورتون چقد زدین چه مدت و دوزش؟ چه دکتری رفتین که تجویز کرد؟ من ام ار ای اینا هیچی نشون نداده برا گوش ...

من علائمم زیاد و شدید بود.   بی حسی تاری دید دوبینی سرگیجه عدم تعادل عدم تمرکز ...

رفتم پیش فلوشیپ ام اس ، دکتر محمدعلی نهایتی که الانم ایران نیس ولی ویزیت انلاین میتونی ازش بگیری 

میخوای یه شستشوی گوش انجام بده

میگه هیچی نیس ☹☹ . نمیدونم اسیدمعدم رفته یا بخاره یا نمیدونم .  قطره هم میندازم نمیره توش انگار الکی میره ددباره برمیگرده بیرون

من علائمم زیاد و شدید بود. بی حسی تاری دید دوبینی سرگیجه عدم تعادل عدم تمرکز ...رفتم پیش فلوشیپ ام ...

منم همه اینارو دارم حالا بیشتز حتی عصب مثانه امم خراب شده ک کلیه هام هیدورنفروز میشه و رو تمرکز و حافظه تاثیر گزاشته .