2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد

462 بازدید | 33 پست

سلام دیروز بچم غذا نخورد منم چون چند روز ادامه دار شده بود غذا نخوردنش عصبانی شدم ۱ بار زدمش که چرا غذا نمیخوری یهو شوهرم  بلند شد با مشت کوبید فرق سرم دو بار زد منو بعدم من بیهوش افتادم زمین شروع کردم گریه کردن و جیغ زدن اومد دهن و گردنمو گرفت تمام و زخمی کرده الان نمی دونم چی کار کنم فقط زنگ زدم پلیس اومده صورت جلسه کرده گفته فردا برم پزشکی قانونی از ظهر تا حالا خوب نشده سر دردم سرگیجه شدید دارم خونوادمم گفتن اگه طلاق میخوای بشین فکراتو بکن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زور تو به بچت میرسه، زور شوهرت به توبچه ای که غذا نمیخوره اشتها نداره یعنی. یکی به زور به خودت غذا ب ...

سه چهار روزه انواع غذاها رو پختم تزیین کردم که بخوره ۱ قاشقم نخورد صبح زود پاشدم ماکارنی با سبزیجات و قارچ پختم نخورد منم از گوره در رفتم گفتم چرا غذا نمیخوری که اون یهو اینکارو کرد

زور تو به بچت میرسه، زور شوهرت به توبچه ای که غذا نمیخوره اشتها نداره یعنی. یکی به زور به خودت غذا ب ...

بهونه میگیره از اول بد غذا بود الان بدتر شده بود من هر وقت غذا نمیخورد میریختم تو یه ظرف دیگه دوباره براش گرم می کردم امروز از کورا در رفتم یعنی شماها تا حالا نشده بچتونو بزنید ؟؟

سه چهار روزه انواع غذاها رو پختم تزیین کردم که بخوره ۱ قاشقم نخورد صبح زود پاشدم ماکارنی با سبزیجات ...

بخاطر بچت کوتاه بیا 

من اصلا جلوی شوهرم با بچم بد رفتاری نمیکنم به هر حال پدرشه...اگه خواستی بچت رو بزنی یه نگاهی به دستات بکن چقد. بزرگن در برابر دستای کوچولوش پشیمون میشی....

غذا هم نخورد مهم نباشه برات 

گرسنه ش باشه سنگ هم میخوره،بچه ها وقتی جهش رشدی دارن چند روزی میلی به غذا ندارن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨