خواستم بگم اخه این چه فیلمیه که از ستایش یه قهرمان الکی ساختن...بنظرم از خود ازدواجش تا فرارش اشتباه بوده....مگه مرض داری دوتا بچه رو از امنیت و اسایش دور کردی ..ته تربیتشم شد این پسرش که نه کار درست حسابی نه چیزی...چیزایی که از قبل یادمه از فبلم گفتم و کلا با فیلمنامش مشکل دارم😑
همون فصل یک خوب بود این دوتا فصل بعدی الکی بود دیگه در کل شخصیت ستایش از ایناس ک همه کار میکنه بعد ب ...
فردوس هم میگفت بیاااا
اون فقط پسر ستایش رو میخواست
نه دخترش میزاشت باشه نه خودش
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻
ن دیگه ندیدی مگه گفت بیا برای تو و دخترت هم از این نمد کلاهی هست والا میرفت کم کم با فردوس صمیمی می ...
اونجاش رو ندیدم
اگه گفته واقعا بی عقله
مادر طاهر هم هم خوب بود میتونست کمکش کنه
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻
بعضیا خیلی غدن فکر میکنن هرچی بیشتر سختی و تنهایی بکشن آدم خفن تر و بهتری هستن اما احمقی بیش نیستن آدم عاقل قدر شانس ، ثروت و کلا قدر همه چی رو میدونه و ازش استفاده میکنه اما آدم جوگیر با بهونه های چرت لج بازی میکنه وقدر نمیدونه