بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️ 🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺
ما هم بند انداز برقی دستگاه شمع ذوب کن که توی ارایشگاه هست دستگاه درما استار که سنگ پا و ماساژور و ...
واااای. منم ماساژور و بندانداز و کلی بدلیجات به درد نخورم گرفتم🤣 الان پستها رو میخونم آرامش میگیرم که فقط من نیستم که خریدای بیخودی کردم. همسرم میگفت دستگاه لیزر خانگی هم اومده. گفتم عمرا" حرفشو نزن
غذاساز عالیعزندگی من به دو قسمت قبل وبعد خرید غذاساز تقسیم شده😆
ما خانمها خیلی عجیبیم. مثلا" من ظرفشویی و ماکروفر زیاد استفاده میکنم، اونوقت یه سری خانمها میگن جفتش بیخوده. غذا ساز هم راستش یکی دوبار باهاش پیاز خواستم ریز کنم، پیازا رو له کرد. یه چک زدم درگوشش، پرتش کردم انباری. من رو ترغیب کردی برم ازش معذرت بخوام