2777
2789
دو ادامه دادم و زیادم مشخص نمیشه 7یا8کیلو چاق شدم ولی خوب بود برام شکمم اصلا نیاوردم

میبخشید عزیزم اشتهاتم زیاد بود ک اضافه کردی یا فقط همین سویق به تنهایی چاق کرد. 

چون من غذا زیاد نمیخورم. خواستم بدونم سویق خودش تنهایی تاثیر داره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ سویق همون ترکیب پودر سنجد و گندم و برنج

اگه میتونی عکسشو بفرست

من از عطاری ترکیب سویق گرفتم توی قوطی بود

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

اگه میتونی عکسشو بفرستمن از عطاری ترکیب سویق گرفتم توی قوطی بود

من نگرفتم. خواستم بدونم شماهم همینو خوردید ک چاق نشدید.

شما چند گرفتی؟ 

فقط میخوام بدونم به تنهایی اثر داره یا باید غذاتم زیاد کنی. چون من زیاد نمیخورم. اشتهام خوبه ولی معدم اذیت میشه

میبخشید عزیزم اشتهاتم زیاد بود ک اضافه کردی یا فقط همین سویق به تنهایی چاق کرد. چون من غذا زیاد نمیخ ...

قرص زینک پلاس میخوردم یکم اشتهام بهتر شده بود 

ولی سویق ب تنهایی با شیر و خرما بخوری موقعه خواب فکر نمیکنم بی تأثیر باشه

من نگرفتم. خواستم بدونم شماهم همینو خوردید ک چاق نشدید.شما چند گرفتی؟ فقط میخوام بدونم به تنهایی اثر ...

معده نباید اذیت شه

من آخر شب با شیر قبل خاب میخوردم و اره یه کوچولو داشت پر میشد 

البته مت قرص چاقی زیاد خوردم و جواب گرفتم ولی عوراضی برام داشت ک دیکع نمیرم سمتش همین جوانه گندم و سویقو بخور

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بسته اولو که تموم کردم از بسته دوم اشتهام خیلی باز شد جوری که سر یک ماه ده کیلو اضافه کردم فقط تاکید ...

عزیزم اونی ک خودت خوردیو میشه عکسشو بفرسی خیلی زیادن سرچ کردم میخام حتما نتیجه بگیرم 🥲

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
عزیزم اونی ک خودت خوردیو میشه عکسشو بفرسی خیلی زیادن سرچ کردم میخام حتما نتیجه بگیرم 🥲

ندارم عزیزم خیلی وقته دیگه نمیخورم ، ایرانی گرفتم جلدش هم قرمزه

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ