2777
2789
عنوان

مهمون های ادایی بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 96 پست
منم همینجوری هستمیادم نمیاد جایی رفته باشم و ایرادی از غذا گرفته باشمخیلی زشته کارشونحس میکنم کمبودی ...

پارسال میگفتن رفتیم خونه فلانی برامون سالاد الویه درست کرده چقدر کارش زشت بوده مسخرش میکردن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پارسال میگفتن رفتیم خونه فلانی برامون سالاد الویه درست کرده چقدر کارش زشت بوده مسخرش میکردن

جدا؟؟؟؟؟

پس کلا آدمهای چیپ و بی ادبی هستن

حالا باورکن اینجور آدما خونه خودشون نون و رب میخورن

خیلی کارشون زشته ان شاالله امسال نمیان خونه ات مادرشوهرم گوشتش بو زهم میداد هیچ کس هیچی نگفت بچه ا ...

اینا بچه هاشونم از خودشون یاد گرفتن؛ یا یبار دیدم بچش داشت برنج زعفرونی میخورد مامانش گف براش برنج سفید بریز این نمیخوره بچشم سریع از غذا دست کشید گفت اره نمیخورم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

زنگ میزنن شوهرمم؛ میگن ما ظهر میایم؛ اینم میگه قدمتون رو چشمام عزیز داداش بیاین خوشحال میشیم😒😒😒😏 ...

مشکل از شوهرته، تا اون درست نشه، همینه. شاید هم شوهرت به خاطر خواهرش کوتاه می یاد، ولی ظلم‌میکنه و از شما مایه می گذاره.

از قدیم گفتند از بی عرضگی سگه مون که شغال تو کاهدون بچه می گذاره.

اصلا دلم نمیخواد براشون از بیرون بگیره با این هزینه هادلم میخواد کلا نیان اصلا😭

میدونم هزینه اش زیاد میشه ولی شوهرت نقره داغ میشه و دیگه خودش میپیچونه اونارو،من هم مشکل شمارو داشتم،مادر و پدر همسرم و خواهر های همسرم ماهی یبار میومدن خونمون و ما سالی یبار هم نمیرفتیم،کمرم میشکست اخرش هم تا دوروز داشتم ظرف جابجا میکردم و از خستگی همش فردای مهمونی دعوا داشتیم با شوهرم،یکساله راحت شدم،چرا،چون دوبار اخر از بیرون غذا گرفت و من فقط مرغ و برنج گذاشتم،مادرشوهرم ناراحت شد و گفت پسرم گناه داره،انگار من ادم نبودم والا،شوهرمم که نزدیک ۵،۶ تومن غذاها شده بود دیگه خودش بیخیال خودشیرینی میشه😁😁😁یک ماه از لحاظ مالی یکم سخت میشه ولی شر این داستان ها کنده میشه،مگه این دوره و زمونه با این گرونی و دغدغه مردم باید مهمون شام و ناهاری شد؟! شعور هم خوب چیزیه

بچه ک نیستن ادا بیان خودشون بچه دارو شوهردارن دوست ندارن غلط میکنن میان رستوران ک نرفتنهرچی عشقت می‌ ...

امسال باید یکاری کنم بلاخره.یا شوهرمو بلانسبت خر فهم کنم خودش بهشون بگه ی چیزی

شوهرت چقدر مهرطلب و کم عزت نفسه

خیلی بدبخته خیلی زیاد اصلا نمیفهمه کی بهش احترام میزاره کی نمیزاره نمیدونه کی لایق چه رفتاریه

جدا؟؟؟؟؟پس کلا آدمهای چیپ و بی ادبی هستنحالا باورکن اینجور آدما خونه خودشون نون و رب میخورن

اره بخدا. هر کسی هم میخواد بره خونشون دق میکنن

مشکل از شوهرته، تا اون درست نشه، همینه. شاید هم شوهرت به خاطر خواهرش کوتاه می یاد، ولی ظلم‌میکنه و ا ...

دقیقا شوهرم اینارو پرو کرده. یبار هم‌ میگفت نمیخواد اوقات خواهرام با شوهرشون تلخ شه چیزی نمیگم

ببین در هر صورت پشتت حرف میزنن سنگ تموم بزاری ۲۰ تنوع غذا بزاری باز همینه 

پس اصلا خودتو عذاب نده گفتن نمیخوریم بگو اون تخم مرغ اونم روغن هرچی دوست دارید باهاش بپزید بخورید 😂

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

دقیقا شوهرم اینارو پرو کرده. یبار هم‌ میگفت نمیخواد اوقات خواهرام با شوهرشون تلخ شه چیزی نمیگم

همدن اول گفتم که اینها خودشون مشکل دارند و تو خونه هم زندگی را به خانواده زهر مار کردند، شوهر شما به نوعی باج بهشون میده ولی برای خودش هم با ظلمی که به تو میکنه حق الناس می تراشه

میدونم هزینه اش زیاد میشه ولی شوهرت نقره داغ میشه و دیگه خودش میپیچونه اونارو،من هم مشکل شمارو داشتم ...

چقدر درکت میکنم

امتحان میکنم ببینم چی میشه

اخه قبلا شوهرم هر چی میوه و خوراکی تو بازار بود میخرید میاورد براشون ما میرفتیم خونشون سر اینکه میوه بیارن جلو ما دعوا میکردن دیگه شوهرمو ب بدبختی فهموندم بهش که لازم نیس انقد خرج کنی هر بار که میان مث خودشون بخر مث خودشون با مهمون رفتارکن